HerNews.gr
Διεθνή

«Αυτή είναι η Ιρίνα, ζούσε στη Μπούκα και είχε όνειρα»: Η γυναίκα με τα κόκκινα νύχια, θύμα της σφαγής

Η συγκλονιστική φωτογραφία που απεικονίζει το χέρι μίας γυναίκας, με βαμμένα κόκκινα νύχια, να κείτεται νεκρή στους δρόμους και στις λάσπες, έχει τη δική της ιστορία, όπως άλλωστε έχουν όλα τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία…

Είναι ένα από τα πολλά ντοκουμέντα της φρίκης στην Μπούκα, στη μαρτυρική πόλη όπου άμαχοι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ, ενώ απλώς περπατούσαν ή περνούσαν με το ποδήλατό τους.

Η «γυναίκα με τα κόκκινα νύχια» ένα από τα θύματα της σφαγής από τα χέρια των Ρώσων στρατιωτών.

Η φωτογραφία που απεικονίζει το χέρι μίας γυναίκας, με βαμμένα κόκκινα νύχια, να κείτεται νεκρή στους δρόμους και στις λάσπες, έχει τη δική της ιστορία, όπως άλλωστε έχουν όλα τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία. Άμαχοι, που χτυπήθηκαν στα τυφλά.

Όπως αποκάλυψε η Ουκρανή δημοσιογράφος Κατερνία Σεργκάτσκοβα, αρχισυντάκτρια του Zaborona Media, το χέρι ανήκει σε μια γυναίκα ονόματι Ιρίνα, που σπούδαζε μακιγιέζ και έκανε όνειρα για τη ζωή της.

Η Σεργκάτσκοβα ανήρτησε μάλιστα φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας πριν από τη ρωσική εισβολή, καθώς και το άψυχο χέρι με τα κόκκινα νύχια.

«Αυτή είναι η Ιρίνα προτού έλθει η Ρωσία στη χώρα μας. Σπούδαζε μακιγιέζ κι είχε σχέδια για τη ζωή της. Ζούσε στην Μπούκα. Αυτό είναι το χέρι της με το μανικιούρ στη φρικτή φωτογραφία που έχετε δει πολλοί. Οι Ρώσοι σκότωσαν την Ιρίνα και εκατοντάδες άλλους σαν κι αυτήν “απλώς και μόνον επειδή ήταν Ουκρανοί”», έγραψε στο Twitter.

 

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Chris Brown: Ισχυρίζεται ότι τα AMA ακύρωσαν το αφιέρωμα του στον Michael Jackson

HerNews ka

Ίλον Μασκ: Τι θα γίνει αν “ναυαγήσει” το deal με το Twitter;

Her News b

LeBron James: Η διάγνωση για την καρδιακή ανακοπή του γιού του Bronny

HerNews ka