HerNews.gr
Διεθνή

LeBron James: Η διάγνωση για την καρδιακή ανακοπή του γιού του Bronny

Οι γιατροί κατάφεραν επιτέλους να καταλάβουν τι πυροδότησε την καρδιακή ανακοπή του Bronny James.

Ένας εκπρόσωπος του 18χρονου γιου του LeBron James, είπε σε μια δήλωση την Παρασκευή ότι «η πιθανή αιτία» της αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής του Bronny έχει αναγνωριστεί ως «ένα ανατομικά και λειτουργικά σημαντικό συγγενές καρδιακό ελάττωμα».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η κατάσταση του νεαρού αθλητή «μπορεί και θα αντιμετωπιστεί», σημειώνοντας ότι η οικογένειά του είναι «πολύ σίγουρη» ότι θα κάνει «πλήρη ανάρρωση», η οποία περιλαμβάνει «επιστροφή στο μπάσκετ στο πολύ εγγύς μέλλον».Bronny James και LeBron James

«Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ενημερώσεις στα μέσα ενημέρωσης και θα επαναλάβουμε με σεβασμό το αίτημα της οικογένειας για προστασία της ιδιωτικής ζωής», καταλήγει η δήλωση.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι ο Bronny είχε υποστεί  καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης μπάσκετ στο Galen Center του USC.

Φροντίστηκε αμέσως από το ιατρικό προσωπικό και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai, όπου νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας προτού κριθεί αρκετά σταθερός ώστε να μεταφερθεί στη γενική περίθαλψη.

Μπρόνυ Τζέιμς

«Ανακουφισμένος», ο LeBron James μίλησε λίγο αργότερα στο Twitter για να «ευχαριστήσει τους αμέτρητους ανθρώπους που έστειλαν αγάπη και προσευχές».

«Σας νιώθουμε και είμαι τόσο ευγνώμων», έγραψε, συνεχίζοντας να διαβεβαιώνει τους ανήσυχους θαυμαστές ότι «όλοι τα πάνε υπέροχα».

«Έχουμε την οικογένειά μας μαζί, ασφαλείς και υγιείς και νιώθουμε την αγάπη σας», πρόσθεσε ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς.

«Θα έχω περισσότερα να πω όταν είμαστε έτοιμοι, αλλά ήθελα να πω σε όλους πόσο σημαίνει η υποστήριξή σας για όλους μας! #JamesGang.”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Απάντησε κατηγορηματικά σε όσους υποστηρίζουν πως έχασε κιλά εξαιτίας του Justin Bieber

HerNewskl

Όσκαρ 2023: Ο Τζίμι Κίμελ χλευάζει το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην ομιλία του

HerNews ka

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ Γιώργος Βάλλης, μας εξηγεί τι μπορεί να προκάλεσε τη σύγκρουση των φορτηγών πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα

HerNews ka