HerNews.gr
Διεθνή

Chris Brown: Ισχυρίζεται ότι τα AMA ακύρωσαν το αφιέρωμα του στον Michael Jackson

Ο Chris Brown κατηγορεί την ομάδα που βρίσκεται πίσω από τα American Music Awards, ότι ακύρωσε το αφιέρωμά του στον Michael Jackson την τελευταία στιγμή.

Με ένα βίντεο που ανέβασε το Σάββατο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Chris Brown, εξέφρασε τα παράπονα του. Στο βίντεο αυτό φαίνεται ο ίδιος και οι χορευτές του να εξασκούν την χορογραφία.

Ξεκινώντας με το κομμάτι “Under the Influence” που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, η ερμηνεία μεταβαίνει στο “Beat It” του Michael Jackson, όπου ο Brown και οι χορευτές του φαίνεται να καταφέρνουν μια κίνηση προς τη μεγάλη επιτυχία.

Συμπεριέλαβαν ακόμη και μερικές από τις εμβληματικές χορογραφίες του Jackson στη διασκευή άλλων επιτυχιών τους όπως τα “Wanna Be Startin’ Somethin'”, “Billie Jean” και “Thriller”.

Μάλιστα να σημειωθεί ότι αυτόν το μήνα είναι η 40η επέτειος του album “Thriller” του Michael Jackson.

«Είστε σοβαροί;» γράφει στην λεζάντα του βίντεο που ανάρτησε στο istagram o Chris Brown, ενώ απάντησε σε κάποια σχόλια γράφοντας : «Θα ήταν η παράσταση για τα ama, αλλά με ακύρωσαν για άγνωστους λόγους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BROWN (@chrisbrownofficial)

Οι θαυμαστές έσπευσαν να πάρουν το μέρος του τραγουδιστή στα σχόλια στο Instagram, σχολιάζοντας ότι είναι απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι που ακυρώθηκε η τόσο σκληρή δουλειά που έκανε ο ίδιος αλλά και η ομάδα του.

«Ήσουν τόσο ενθουσιασμένος!» έγραψε ο Taylor Terry, ο οποίος έχει περιοδεύσει με τον Brown. «Όλη η ομάδα εντός και εκτός παρκέ ήταν ενθουσιασμένη!!! Ποτέ δεν έφυγες από μια πρόβα χωρίς ρίγη!»

«Αυτό κυριολεκτικά θα ήταν το act της χρονιάς» έγραψε κάποιος άλλος χρήστης.

Αν και ο Chris Brown δεν είναι σίγουρος γιατί τα AMA φέρεται να διέκοψαν το act του, μπορεί να φταίει το ταραγμένο παρελθόν του. Το TMZ υπέθεσε ότι η δεκαετής διαμάχη του με την πρώην σύντροφο του Rihanna θα μπορούσε να είναι η αιτία.

Το 2009, ο Brown, ο οποίος ήταν 19 ετών τότε, συνελήφθη επειδή χτύπησε την Rihanna που τότε ήταν 20 χρονών. Αργότερα ομολόγησε την ενοχή του για κακούργημα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο αν δεν το επιτρέψει ο Ουίλιαμ

HerNews ka

Madonna: Εμφανιζόταν χαρούμενη & υγιής σε φωτογραφίες λίγες μέρες πριν νοσηλευτεί

HerNews ka

Πάμελα Άντερσον: Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η καλύτερη σεξουαλική της εμπειρία

HerNews ka