HerNews.gr
Διεθνή

«Εξαφανίστηκε»…ξανά η πριγκίπισσα Σαρλίν – Άφαντη και πάλι η θλιμμένη πριγκίπισσα

Άφαντη και πάλι από τις 21 Μαρτίου η θλιμμένη πριγκίπισσα Σαρλίν – Τι αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ για τις αλλεπάλληλες «εξαφανίσεις» της – Σιγή ασυρμάτου από το Παλάτι.

Φήμες αναφέρουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πως η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έχει φύγει και πάλι από το Παλάτι και έχει εγκαταλείψει για ακόμα μια φορά την οικογένεια της.

Η αρχή του «κακού» έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η Σαρλίν προσβλήθηκε από λοίμωξη στο λαιμό, τη μύτη και το αυτί στη Νότια Αφρική. Το αποτέλεσμα ήταν να μην της επιτραπεί να επιστρέψει στο Μονακό για πολύ καιρό.

Όταν ανάρρωσεη πριγκίπισσα Σαρλίν , η ψυχική και η σωματική της υγεία ήταν εξαντλημένη και έτσι έμεινε προσωρινά σε ελβετική κλινική.

Στα μέσα του Μάρτη, η πριγκίπισσα επέστρεψε στα παιδιά και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο.

Τώρα όμως, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν πως η «θλιμμένη πριγκίπισσα» έχει εγκαταλείψει ξανά την οικογένειά της. Πιο συγκεκριμένα, το αυστραλιανό περιοδικό «Who» αναφέρει ότι η Σαρλίν είχε επιβιβαστεί σε ιδιωτικό αεροπλάνο στη Νίκαια στις 21 Μαρτίου.

«Δεν είμαι σοκαρισμένος που η Σαρλίν έφυγε ξανά από το Μονακό», είπαν πηγές στο αυστραλιανό περιοδικό. «Τα πάντα για την ασθένειά της ήταν αρκετά μυστηριώδη και ομιχλώδη. Το παλάτι έχει δώσει κάποιες πληροφορίες, αλλά έχεις την αίσθηση ότι συμβαίνουν πολλά περισσότερα από όσα λένε».

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ξανά σε περιπέτειες η Britney Spears: Ο έντονος καυγάς & το χτυπημένο πόδι

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Να γιατί η βασιλική οικογένεια δεν έβαλε τέλος σε όλες τις εικασίες

HerNews ka

Jared Leto: Θα υποδυθεί τον εμβληματικό σχεδιαστή Karl Lagerfeld

Her News