HerNews.gr
Διεθνή

Jared Leto: Θα υποδυθεί τον εμβληματικό σχεδιαστή Karl Lagerfeld

Η ζωή και η καριέρα του εμβληματικού σχεδιαστή Karl Lagerfeld, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον χώρο της μόδας, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

Τον Karl Lagerfeld θα υποδυθεί ο Jared Leto. O ηθοποιός φαίνεται πως έλκεται ιδιαίτερα από τον κόσμο της μόδας. Μην ξεχνάμε την ερμηνεία του ηθοποιού ως Paolo Gucci, στην ταινία «House of Gucci».

Jared Leto: Ο Karl Lagerfeld ήταν πάντα έμπνευση για εμένα»

Ο Jared Leto δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό του για τον σχεδιαστή. «Κάποια στιγμή θα σε υποδυθώ στον κινηματογράφο», είχε πει κάποτε στον Karl Lagerfeld. Εκείνος απάντησε «Μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις».

Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν θα έχει απλά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα, θα αναλάβει και χρέη παραγωγού μαζί με τη συνάδελφό του, Emma Ludbrook.

Με την Ludbrook έχουν από κοινού την εταιρεία παραγωγής Paradox. Επίσης, στην εκτέλεσή της θα συμβάλλουν σημαντικά και τρεις από τους πιο κοντινούς ανθρώπους και συναδέλφους του σχεδιαστή. Ο Paolo Righi, γενικός διευθυντής του brand Karl Lagerfeld από το 2011, η Caroline Lebar, εργαζόμενη στο brand και ο Sébastien Jondeau πρώην personal assistant του Lagerfeld, θα αναλάβουν επίσης την παραγωγή.

Ο Jondeau είναι μάλιστα και ο συγγραφές του βιβλίου που εξιστορεί τη πολύχρονη μάχη του σχεδιαστή με τον καρκίνο. Υπενθυμίζεται, ότι ο Lagerfeld πέθανε τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ έγινε γνωστός ως καλλιτεχνικός διευθυντής της Chanel.

Jared Leto: Ωδή στον Lagerfeld με σεβασμό στο έργο του

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Jared Leto μίλησε για το φιλμ.

«Ο Karl είχε μια καριέρα που διήρκεσε 50 και πλέον χρόνια, οπότε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά ήταν κοντά σε πολλούς ανθρώπους. Μπορώ να πω ότι θα επικεντρωθούμε σε βασικές σχέσεις που μεταφέρουν διαφορετικά μέρη της ζωής του. Ο Karl ήταν πάντα έμπνευση για μένα» είπε ο Leto.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής περιέγραψε τον Lagerfeld ως έναν «αυθεντικό πολυμαθή, καλλιτέχνη, καινοτόμο, ηγέτη και, κυρίως, ευγενικό άνθρωπο» είπε και θυμήθηκε και την πρώτη τους συνάντηση.

«Όταν συναντηθήκαμε με την ομάδα του Karl Lagerfeld, μοιραστήκαμε αμέσως το δημιουργικό όραμα να κάνουμε μια ωδή στον Karl με σεβασμό και ταυτόχρονα να διευρύνουμε τα καλλιτεχνικά όρια του τι μπορεί να είναι μια βιογραφική ταινία» δήλωσε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάπας Φραγκίσκος: Στο νοσοκομείο για επείγουσα εγχείρηση – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

HerNews ka

Britney Spears: O Sam Ashgari ισχυρίζεται ότι τον απάτησε και τον χτύπησε

HerNews ka

Meghan Markle: Συνεργάζεται με την αγαπημένη της εταιρία για φιλανθρωπικό σκοπό

HerNews ka