HerNews.gr
Διεθνή

Η Σαγκάη σε κατάσταση τρέλας: Oυρλιαχτά από τους ουρανοξύστες, κάτοικοι σε αμόκ λόγω lockdown

Η Σαγκάη σε κατάσταση τρέλας. Κάτοικοι ουρλιάζουν στα μπαλκόνια τους για τo πρωτοφανές lockdown. Δεν βρίσκουν καν βασικά τρόφιμα οι κάτοικοι, παίρνουν από τους γονείς τα μωρά που νοσούν.

Σε καθεστώς καθολικού lockdown έχει τεθεί τις τελευταίες ημέρες η Σαγκάη για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει σαν αποτέλεσμα η κατάσταση στην πόλη να είναι έκρυθμη, καθώς σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, κάτοικοι σε ουρανοξύστες στη Σαγκάη ακούγονται να ουρλιάζουν από τα παράθυρα των διαμερισμάτων τους, την ώρα που ένα drone επαναλαμβάνει τις προειδοποιήσεις για τους περιορισμούς λόγω Covid-19.

«Οι κάτοικοι της Σαγκάης οδηγούνται στην τρέλα, δεν το αντέχουν άλλο. Η πολιτική μηδενικής Covid που έχει υιοθετήσει η Κίνα γίνεται επικίνδυνη», ανέφερε μέσω του Twitter, ο πολιτικός επιστήμονας και πρόεδρος και ιδρυτής του Eurasia Group, Ian Bremmer.

Το εν λόγω βίντεο απο τη Σαγκάη δημοσιεύτηκε αρχικά από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Patrick Madrid, την περασμένη Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lana Del Rey: Aνακοίνωσε το νέο της άλμπουμ για το 2023!

HerNewskl

Τέιλορ Σουίφτ: Χώρισες; Η star του Hollywood ανοίγει μπαρ για εσένα!

Her News b

Τιτανικός: Η νέα ψηφιακή αναπαράσταση και τα παλιά, κρυμμένα μυστικά του ναυαγίου

HerNews ka