HerNews.gr
Social News

Γιώργος Κακοσαίος: Δηλώνει ερωτευμένος – Τι ανέφερε για τη Μελίνα Νικολαΐδη;

showbiz

Στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Josephine παρευρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/04) ο Γιώργος Κακοσαίος. Εκεί έκανε δηλώσεις για την προσωπική του ζωή αλλά και για την γνωριμία του με την Μελίνα Νικολαίδη, κόρη της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδής. 

«Με τη Μελίνα Νικολαΐδη απλώς γνωριστήκαμε. Δεν συζητήθηκε καμία συνεργασία αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις πως μπορεί να τα φέρει η ζωή. Επειδή η κοπέλα τραγουδάει πάρα πολύ όμορφα, αν αποφασίσει να ακολουθήσει και εκείνη κάποια στιγμή επαγγελματικά το τραγούδι, μπορεί να κάνουμε και μια συνεργασία, ποτέ δε ξέρεις», είπε ο νεαρός τραγουδιστής , Γιώργος Κακοσαίος. 

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε πως είναι ερωτευμένος αλλά ο πατέρας του, Γιάννης Πλούταρχος, δεν έχει γνωρίσει ακόμη την κοπέλα.

κακοσαιος

«Είμαι ερωτευμένος. Η κοπέλα δεν είναι από τον χώρο της showbiz. Της αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια. Ο πατέρας μου δεν την έχει γνωρίσει ακόμα», είπε ο Γιώργος Κακοσαίος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδιστής, και πρόκειται για τον γιο του μεγάλου τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου. Γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 2000, και πριν τον κερδίσει η μουσική, ήταν ποδοσφαιριστής. 

Το τελευταίο του τραγούδι «Εγώ Σ’ Αγάπησα» μας μεταφέρει μία όμορφη ερωτική ιστορία. Το «Εγώ Σ’ Αγάπησα» είναι ένα δυναμικό χασάπικο, σε μουσική και στίχους του Αλέξη Σέρκου. Ο τραγουδιστής Γιώργος Κακοσαίος, κάνει την μια επιτυχία πίσω από την άλλη, καθώς κάθε single του , βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των charts των ραδιοφόνων.

Δείτε το video clip από το νέο του τραγούδι «Εγώ Σ’ Αγάπησα» ΕΔΩ! 

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Teatro», δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Iωάννα Τούνη: “Δε μου κάνουν τα ρούχα μου, θα βγω με το παρεό. Δεν είναι ντροπή”

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πού θα σταματήσει η καταστροφή;»

Her News

Beyoncé: Ποια είναι η ευχή που έκανε για τα γενέθλιά της;

HerNews ka