HerNews.gr
Social News

Beyoncé: Ποια είναι η ευχή που έκανε για τα γενέθλιά της;

Beyoncé

Την Τρίτη, η Beyoncé η οποία γίνεται 42 ετών στις 4 Σεπτεμβρίου – έδωσε στους θαυμαστές της που θα παρευρεθούν στις επερχόμενες ημερομηνίες της Αναγεννησιακής Παγκόσμιας Περιοδείας της μια ανάρτηση σε μια διασκεδαστική ιστορία στο Instagram.

«Η εποχή της Παρθένου πλησιάζει», ξεκίνησε η ανάρτησή της. «Αυτή η περιοδεία ήταν μεγάλη χαρά και καθώς πλησιάζουμε τον τελευταίο μήνα, η ευχή μου για τα γενέθλιά μου είναι να γιορτάσω μαζί σας φορώντας τις πιο υπέροχες ασημένιες μόδες σας στις παραστάσεις 8.23 ​​- 9.22!»

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών που απαριθμεί η Beyoncé – οι οποίες αντιστοιχούν στο ζώδιο της τραγουδίστριας, -Παρθένος – η περιοδεία της θα επισκεφθεί το Φοίνιξ, το Λας Βέγκας, το Σαν Φρανσίσκο, το Ίνγκλγουντ, το Βανκούβερ, το Σιάτλ και το Ντάλας, δίνοντας στους θαυμαστές στις ΗΠΑ και τον Καναδά την ευκαιρία να συγκεντρώσουν μερικές λαμπερές ενδυμασίες. 

Η τραγουδίστρια συμπεριέλαβε επίσης μια εικόνα ενός αστραφτερού ασημένιου καουμπόικου καπέλου που φοράει στην περιοδεία πάνω από το μήνυμά της, το οποίο μοιράστηκε το χαρούμενο όραμά της για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργούσε το κοσμημένο με ασήμι πλήθος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

“Θα περικυκλωνόμαστε σε μια αστραφτερή ανθρώπινη ντίσκο μπάλα κάθε βράδυ. Όλοι αντικατοπτρίζουν ο ένας τη χαρά του άλλου. H σεζόν του Παρθένου μαζί σε ένα σπίτι από χρώμιο. Τα λέμε εκεί!” Η Beyoncé συνέχισε. 

Η επιθυμία της Beyoncé για τη «εποχή της Παρθένου» έρχεται πριν από την πολυδιαφημισμένη περιοδεία της που ολοκληρώνεται στο Κάνσας Σίτι στις 10 Οκτωβρίου. Η περιοδεία είχε μια σειρά από υψηλού προφίλ παρευρισκόμενους, όπως η Αντιπρόεδρος Kamala Harris και ο σύζυγός της Doug Emhoff, η Madonna , η Oprah Winfrey και η αδερφή της, Solange Knowles.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με την πιο τρυφερή φωτογραφία

HerNews ka

Χάρης Βαρθακούρης: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την 11χρονη κόρη του την ημέρα των γενεθλίων της

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: H συγκινητική της ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

HerNewskl