HerNews.gr
Beauty

Στητό Στήθος: Απόκτησε το φυσικά με 3 απλές κινήσεις

στηθος

Το στήθος αποτελεί ένα από τα βασικότερα σημεία του γυναικείου σώματος. Ειδικά τώρα που έχει έρθει η άνοιξη, το στητό στήθος μας μπορεί να προβληθεί πολύ όμορφα μέσα από τα ανοιξιάτικα ρούχα μας.

Ανεξαρτήτως λοιπόν του μεγέθους του και της ηλικίας σας, το στήθος σας είναι ωραίο να παραμένει όσο το δυνατόν πιο στητό, σφριγηλό και καλοσχηματισμένο γίνεται. Πως μπορείτε όμως να το καταφέρετε αυτό φυσικά; Ας δούμε κάποιες ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν..

στηθος

Άγγιγμα αγκώνων

Σταθείτε όρθια με το σώμα σας σε ευθεία θέση, αφήστε τα πόδια σας χαλαρά και βάλτε τις παλάμες σας πάνω στους γοφούς σας. Στη συνέχεια φέρτε τους αγκώνες προς τα πίσω, κάνοντας αργές κινήσεις, σαν να προσπαθείτε να τους κάνετε να ακουμπήσουν μεταξύ τους πίσω από την πλάτη σας. Κρατηθείτε σε αυτή τη στάση για 10-15 δευτερόλεπτα για να τεντώσετε τους μύες του στήθους σας και μετά επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Επαναλάβετε την άσκηση 8 φορές.

Πιέστε τις παλάμες σας

Σταθείτε με το σώμα σας σε ευθεία στάση και ενώστε τις παλάμες σας μπροστά, στο ύψος του στήθους σας. Στη συνέχεια προσπαθήστε να πιέσετε όσο πιο δυνατά μπορείτε για 3-5 δευτερόλεπτα. Χαλαρώστε επιστρέφοντας στην αρχική σας θέση και επαναλάβετε 8-10 φορές την πίεση.

στηθος

Βαράκια

Πάρτε τα βαράκια και κρατήστε τα στα χέρια σας, τα οποία θα έχετε τοποθετήσει στο πλάι του σώματος σας, ενώ στέκεστε σε όρθια θέση. Στη συνέχεια σηκώστε εκπνέοντας το ένα βαράκι μέχρι το ύψος του στήθους, έχοντας παράλληλα πάντα λυγισμένο ελαφρά τον αγκώνα σας. Αν θέλετε μπορείτε να ακουμπάτε την πλάτη σας στον τοίχο, έτσι ώστε να μην επιβαρύνετε την μέση σας. Επαναλάβετε την άσκηση 12-20 φορές για κάθε χέρι, είτε εναλλάξ, είτε τελειώνοντας πρώτα το ένα και κάνοντας μετά το άλλο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Άργιλος: Πως μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις στην επιδερμίδα σου;

Her News b

Cacao Makeup: Η τάση στο μακιγιάζ που έχει ως βάση το κακάο

HerNewskl

Νυφικό χτένισμα: Tα 5 λάθη που κάνεις και δε διορθώνονται την τελευταία στιγμή!

HerNewskl