HerNews.gr
DECORNEWS

5 τρόποι για να προσθέσετε χρώμα στη βεράντα & την αυλή σας

Είναι επίσημα η άνοιξη που σημαίνει ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να αναδείξετε τα έπιπλα της βεράντας και να ετοιμάσετε την αυλή σας. Φέτος, πρόκειται για φωτεινά χρώματα που θα μετατρέψουν τη βεράντα σας σε ένα υπέροχο μέρος για εντυπωσιακά ηλιόλουστα brunch και λαμπερά βραδινά σουαρέ. Αν αναρωτιέστε από πού να ξεκινήσετε, μην ανησυχείτε. Δεν χρειάζεται μια συνολική αναμόρφωση για να μεταμορφώσετε τον χώρο σας από την εποχή του κρύου καιρού.

Αντί να ανακαινίσετε τον εξωτερικό σας χώρο, που μπορεί να είναι και δαπανηρός και χρονοβόρος, γιατί να μην τον ντύσετε λίγο; Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά αξεσουάρ εξωτερικού χώρου για να αναζωογονηθεί η περιοχή και να την επαναφέρουμε στη ζωή. Είτε έχετε τη διάθεση για ένα boho-chic makeover είτε για ένα πράσινο θέμα που ταιριάζει στον καταπράσινο κήπο σας, έχουμε πολλές επιλογές για να ξεκινήσετε.

1. Πολύχρωμα μαξιλάριαΜια πίσω αυλή με καναπέ επιπλωμένο με υφή και χρώμαΤο να τοποθετήσετε μερικά μαξιλάρια με σχέδια στα έπιπλα εξωτερικού χώρου σας μπορεί να συμβάλει τόσο πολύ στην αισθητική του χώρου. Αυτό είναι ένα έξυπνο κόλπο για να εισάγετε μια σειρά συμπληρωματικών χρωμάτων στη βεράντα σας. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα και υφές για ένα σύγχρονο φινίρισμα.

2. Χαλιά εξωτερικού χώρουRuggable x Χαλί εξωτερικού χώρου συλλογής Monica Ahanonu στη βεράντα του σπιτιού με καρέκλες και μαξιλάριαΈνα χαλί μπορεί να ανυψώσει έναν χώρο σε μεγάλο βαθμό, κυρίως λόγω του μεγέθους του αλλά και λόγω της ικανότητάς του να τραβήξει την προσοχή, ειδικά αν φιλοξενεί ένα κοκτέιλ χρωμάτων. Τα χαλιά εξωτερικού χώρου είναι εύκολο να τα φροντίσετε και είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στις ιδιοσυγκρασίες της φύσης, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την έκθεσή τους στα στοιχεία, αρκεί να βεβαιωθείτε ότι είναι κατασκευασμένα για εξωτερική χρήση.

Η ποικιλία των χρωμάτων και των μοτίβων χαλιών τα κάνει μια εξαιρετική προσθήκη στο αίθριο σας. Μπορούν πραγματικά να φέρουν προσωπικότητα σε οποιονδήποτε υπαίθριο χώρο μέσω των ζωηρών χρωμάτων τους.

3. Έπιπλα έμφασηςαίθριο με ξύλινα πάνελ και μοντέρνα μπλε έπιπλαΑν θέλετε να δώσετε στυλ στο αίθριο σας εισάγοντας ένα σημαντικό χρώμα, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με φωτεινά έπιπλα με έμφαση. Μπορούν να διακοσμήσουν τον χώρο ενώ αναλαμβάνουν και το ρόλο της λειτουργικής επίπλωσης. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε ένα καλειδοσκόπιο αποχρώσεων χωρίς να υπερδιεγείρετε το μυαλό, επομένως είναι καλύτερο να επιλέξετε κομμάτια με έμφαση όπως μικρά τραπεζάκια που στολίζουν οργανικά την πολύχρωμη αυλή σας.

4. Προσθέστε γλάστρες με λουλούδιαΡοζ υάκινθοι Gipsy Queen σε δοχείοΕνώ η αυλή σας μπορεί να φιλοξενεί έναν καταπράσινο υπαίθριο κήπο, μερικές εξωτερικές γλάστρες στο αίθριο μπορούν να κάνουν τις τέλειες πινελιές στο χώρο. Δεδομένου ότι η φετινή τάση είναι φιλική προς το χρώμα, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε γυαλιστερά δοχεία για τα φυτά σας για να μεγεθύνετε τη χρωστική ουσία και να αντικατοπτρίσετε το χρώμα (η λάμψη του λούστρου θα φαίνεται αβίαστα μαγική στο φως του ήλιου).  Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ταιριάξετε την γλάστρα με ένα κοινό χρώμα που είναι διάσπαρτο στο αίθριο σας.

5. Διακοσμητικά αξεσουάρΜικρός κήπος με ανάγλυφη ιδέα περίφραξης ιδιωτικότητας Παρόμοια με τις γλάστρες ζαρντινιέρες, αυτός είναι ένας άλλος καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το χρώμα σε μικρές πινελιές. Σκεφτείτε τραπέζια με σχέδια για την υπαίθρια τραπεζαρία σας και ρομαντικές ριγέ ομπρέλες για το τραπέζι της βεράντας σας. Εμπνευστείτε από τα χρώματα της άνοιξης και αγκαλιάστε την τάση της ντοπαμίνης στη διακόσμηση . Δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λόγια το συναίσθημα της ευδαιμονίας που συνοδεύει ένα ζωντανό αίθριο.

Το παιχνιδιάρικο στυλ με τα χρώματα είναι το όνομα του παιχνιδιού και αυτές οι απλές υπαίθριες διακοσμήσεις θα δώσουν στην αυλή και τη βεράντα σας κορυφαίο στιλ σε ελάχιστο χρόνο.

Πως να καθαρίσετε σωστά τις λευκές πλαστικές καρέκλες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να αποφορτίσετε τους πάγκους της κουζίνας σας με 3 εύκολα βήματα

HerNews ka

Όσα δεν ήξερες για τα χριστουγεννιάτικα φυτά & μια συνταγή Βασιλόπιτας, για το καλό!

Her News

Η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης χτυπά στο My Creations

Her News