HerNews.gr
Social News

Bella Hadid: “Το Instagram μου δεν μου δίνει τη δυνατότητα να ποστάρω για την Παλαιστίνη”

Bella Hadid

Η Bella Hadid βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των συζητήσεων, ενώ παράλληλα αποτελεί fashion και beauty inspo για όλα τα it girls. 

Ωστόσο, το διάσημο μοντέλο αυτήν την φορά κίνησε το ενδιαφέρον του κοινού για διαφορετικούς λόγους. Εκείνη έχει εκφράσει αρκετές φορές τη γνώμη της για τη διένεξη ανάμεσα στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ, ενώ πάντα δηλώνει περήφανη για τις Παλαιστινιακές της ρίζες. Ωστόσο, εκείνη κατηγορεί ευθέως την πλατφόρμα του Instagram, καθώς οι αναρτήσεις της για την Παλαιστίνη δε μπορούν να εγκριθούν.

Bella Hadid

Θέλοντας να εκφράσει τη δυσαρέσκια της, δημοσίευσε ένα Instagram Story, στο οποίο και έγραψε πως “το Instagram μου δεν μου δίνει τη δυνατότητα να ποστάρω στις ιστορίες μου – βασικά μόνο όταν αυτές αφορούν την Παλαιστίνη, υποθέτω. Όταν ποστάρω κάτι για την Παλαιστίνη αμέσως ατύπως μπαίνει απαγορευτικό και περίπου 1 εκατομμύριο λιγότεροι από εσάς μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις και τα στόρις μου”. 

 

Όλα αυτά έγιναν με αφορμή τις χθεσινές συγκρούσεις ανάμεσα σε Παλαιστίνους και την ισραηλινή αστυνομία στο τέμενος Αλ Άκσα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Karlie Kloss: Αποκάλυψε το όνομα & το φύλο του δεύτερου μωρού της με τον Joshua Kushner

HerNews ka

Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας: Αρραβωνιάστηκε τον αμφιφυλόφιλο σαμάνο εραστή της

Her News

Ρούλα Κορομηλά: Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Her News