HerNews.gr
Social News

Karlie Kloss: Αποκάλυψε το όνομα & το φύλο του δεύτερου μωρού της με τον Joshua Kushner

Η Karlie Kloss και ο σύζυγός της Joshua Kushner αποκάλυψαν ότι το νεογέννητο μωρό τους είναι ένα αγόρι και το όνομα του είναι Elijah.

Το σούπερ μοντέλο  που καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της με τον Kushner την περασμένη εβδομάδα, αποκάλυψε το όνομα και το φύλο του μωρού τους δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram του 2χρονου γιου τους, Levi, να κρατά το χέρι του αδερφού του.

«Elijah Jude 7.11.23 », έγραψε η Karlie Kloss, στη λεζάντα της αξιολάτρευτης ανάρτησης την Πέμπτη.

Οι γιοι της Karlie Kloss πιασμένοι χέρι χέρι.

Αρκετοί από τους στενούς συντρόφους της Kloss παρατήρησαν το emoji της μπλε καρδιάς και κατέκλυσαν την ενότητα σχολίων για να γιορτάσουν τον ερχομό του δεύτερου γιου της.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret και ο Joshua Kushner καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους στις 11 Ιουλίου.Ο Levi ως μωρό.

Ο επενδυτής ανακοίνωσε τα συναρπαστικά νέα δημοσιεύοντας μια αξιολάτρευτη κοντινή φωτογραφία του βρέφους που φοράει ένα μπλε πλεκτό καπέλο στο Instagram του , αν και δεν αποκάλυψε το όνομα ή το φύλο του μικρού τους.

Η Karlie Kloss στο Met Gala του 2023.

Η Karlie Kloss αποκάλυψε ότι αυτή και ο Kushner περίμεναν το δεύτερο παιδί τους τον Μάιο, όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala του 2023 με την κοιλιά της που φούσκωνε σε πλήρη εμφάνιση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αντώνης Ρέμος: Ποιο τραγούδι αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του;

Her News b

Χριστίνα Παππά: «Νόμιζα ότι ήταν θαυμαστές μου, αλλά τελικά…»

Her News b

Ιρίνα Σάικ: «Είναι καταστροφικό αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία»

Her News