HerNews.gr
Social News

Νικολέττα Μαυρίδη: Επέστρεψε στο Survivor – Με ποιον παίκτη είναι φίλη από μικρή;

mayridi

Στο πάρτυ της Ένωσης του Survivor 5 επέστρεψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Νικολέττα Μαυρίδη. 

Η Νικολέττα Μαυρίδη, είχε κάνει γνωστό ότι επέστρεψε στα γνώριμα για εκείνη μέρη της Δομινικανής Δημοκρατίας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια, αναρτούσε διάφορες στιγμές από τα τελευταία 24ωρά της στην Δομινικανή Δημοκρατία, αναπολώντας τις στιγμές της στο Survivor.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, είχε κάνει αισθητή την παρουσία της την προηγούμενη σεζόν, με τις τρομερές αγωνιστικές τις επιδόσεις, αλλά και με τους ξέφρενους χορούς της. 

mayridi

Η σχέση της Νικολέττας Μαυρίδης και του Γιώργου Ταλάντσεβ

Η άφιξη της πρώην παίκτριας του Survivor, ήταν έκπληξη για όλους, αλλά πιο πολύ για τον Γιώργο Ταλάντσεβ, ο οποίος είναι παιδικός φίλος της Νικολέττας Μαυρίδη. Μαζί έκανα ένα ντουέτο ερμηνεύοντας το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή “Ξενοδοχείο”, ενώ δεν παρέλειψαν και να χορέψουν.  Ανάμεσα λοιπόν στις εκπλήξεις που ετοίμασε ο Ατζούν για τους παίκτες ήταν και αυτή της Νικολέτας. Η οποία  πέρασε αξέχαστες στιγμές με το φίλο της πίσω στην Καραϊβική.

mayridi

Το μήνυμα που είχε στείλει η Νικολέττα Μαυρίδη στον φίλο της 

Σε προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας, όπου νικητές ήταν οι Μπλε, η φίλη του Γιώργου Ταλάντσεβ  του έστειλε μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, μαζί με ένα μήνυμα. Το μήνυμα έγραφε: “Από μικρό παιδί πάντα υλοποιούσες τους στόχους σου , και όλοι είχαμε να λέμε για την θετικότητα, την ενεργητικότητα, την δύναμη αλλά και το πείσμα σου. Ζήσε αυτό το πανέμορφο ταξίδι και μην σκέφτεσαι τίποτα. Τα μάτια σου στα αστέρια, και τα πόδια σου στην γη. Ξέρεις εσύ.. εμείς θα είμαστε εδώ για να ζητοκραυγάζουμε.”. 

Ο ίδιος ανέφερε ότι με την Νικολέττα Μαυρίδη, είναι φίλοι από μικρά παιδία. Αλλά  και ότι χόρευαν μαζί. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Αποχώρησε από το Twitter ο οίκος μόδας Balenciaga

Her News

Travis Scott: Στη Μύκονο ο πρώην σύντροφος της Kylie Jenner – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

HerNews ka

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Γιάννη Καραβασάνη: «Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία»

Her News b