HerNews.gr
Social News

Asia Express: Αυτά είναι τα ζευγάρια – έκπληξη που θα συμμετέχουν

asiaexpress

Το Asia Express είναι το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι που θα δούμε την νέα σεζόν από την συχνότητα του Star. Πρόκειται για μια εκπομπή – περιπέτεια, που θα βάλει τους συμμετέχοντες.. σε δύσκολους δρόμους.

 

Οι παρουσιαστές του Asia Express

Το ρόλο του παρουσιαστή του Asia Express έχει αναλάβει o Πέτρος Πολυχρονίδης. Μαζί του θα δούμε την μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί.  Οι δυο παρουσιαστές, αφήνουν την Ελλάδα, και είναι έτοιμοι να μας ταξιδέψουν σε μια διαφορετική.. Ασία! 

polyxronidis

Με το κέφι και το χιούμορ που διακρίνει τον Πέτρο Πολυχρονίδη, αλλά και την πάντα ετοιμόλογη Ζενεβιέβ Μαζαρί , θα υποδέχονται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν σ’ αυτούς τους ξεχωριστούς προορισμούς.

Τα 9 ζευγάρια του Asia Express

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα!

  • Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)
  • Χριστίνα Παππά – Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)
  • Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι)
  • Χρήστος Ζώτος – Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)
  • Κωνσταντίνος Βασάλος – Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)
  • Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες)
  • Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)
  • Βιβή Μπασινά – Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)
  • Νάσος Γαλακτερός – Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)

Τι είναι το ASIA EXPRESS;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συγγενείς καλούνται να επιδείξουν τεράστια αντοχή, προκειμένου να διανύσουν μαζί πολλά χιλιόμετρα στον δρόμο, να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής, να ξεπεράσουν απρόσμενα εμπόδια και να υπερβούν απαιτητικές δοκιμασίες, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρώ την ημέρα  για να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό και θα κληθούν να βρουν μέρη για να διανυκτερεύσουν ως φιλοξενούμενοι, αλλά και να οργανώσουν τη στρατηγική τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Μάλιστα, για να φτάσουν από τον έναν προορισμό στον επόμενο, θα χρειαστεί να γνωριστούν με τους ντόπιους, να εναρμονιστούν με την κουλτούρα και την καθημερινότητά τους και να συντονιστούν στον παλμό της πραγματικής ζωής της κάθε χώρας, δηλαδή να βιώσουν και να γευτούν την «άλλη» Ασία, την οποία δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ο απλός τουρίστας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Paris Hilton: Δείτε το γλυκό βίντεο με τον γιό της να κοιμάται στην αγκαλιά της

HerNews ka

Λένα Ζευγαρά: Οι πρώτες της δηλώσεις για την περιπέτεια με την υγεία της

Her News

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Όσα δήλωσε για τη συμμετοχή της στη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Βόλο που συζητήθηκε

HerNews ka