HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: Πως να του δείξω ότι μου αρέσει πραγματικά;

couple

Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, και αυτό είναι γεγονός. Αν θέλετε να δείξετε σε κάποιον ότι σας αρέσει πραγματικά, αλλά δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να τους το πείτε, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μεταφέρετε διακριτικά  αυτό το μήνυμα. 

Με αυτούς τους τρόπους θα του δείξετε πως νιώθετε.. και ότι σας αρέσει πραγματικά:

Αληθινές ερωτήσεις

Το να κάνετε ερωτήσεις σε κάποιον είναι ένα από τα πιο προφανή σημάδια ότι σας ενδιαφέρει. Δείχνει ότι σας αρέσει να τους ακούτε να μιλάνε και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτούς. Όταν συζητάτε με τον άντρα που σας αρέσει, μην κάνετε απλώς γενικές ερωτήσεις. Κάντε πραγματικές ερωτήσεις που του επιτρέπουν να ανοίξει το θέμα. Είτε μιλάει για τη μέρα του, τη δουλειά, την οικογένειά του ή κάτι άλλο, συνεχίστε τη συζήτηση ενθαρρύνοντάς τον να μιλήσει περισσότερο. Αυτό θα δείξει ότι απολαμβάνετε τις συζητήσεις μαζί του και σας ενδιαφέρει τι έχει να πει.

couple

Δώστε βάση σε όσα λέει

Αυτό ακούγεται δεδομένο. Αλλά πολλοί άνθρωποι σκέφτονται για ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας και απαντούν μόνο γενικά. Αντί να απορρίπτετε απλώς αυτά που λέει, ακούστε πραγματικά. Θα καταλάβει ότι ακούτε από τις απαντήσεις σας, τις ερωτήσεις που κάνετε σε αντάλλαγμα, ακόμη και από την οπτική επαφή και τις εκφράσεις του προσώπου που κάνετε. Και πάλι, αυτό δείχνει ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε για αυτό που λέει.

Σταθείτε του

Όλοι χρειαζόμαστε έναν ώμο για να κλαίμε κάθε τόσο. Με το να είστε εκεί για κάποιον να στηριχθεί, ουσιαστικά του δείχνετε ότι είναι σημαντικός για εσάς. Είναι σπάνιο να βρεις κάποιον που θα είναι πραγματικά εκεί για σένα. Επομένως, εάν είστε αυτό το άτομο για εκείνον, θα πρέπει να έχει μια καλή ιδέα για το πού βρίσκεται μαζί σας.

flirt

Μιλήστε του για ό,τι συμβαίνει

Πολλοί από εμάς μοιραζόμαστε τα μεγαλύτερα νέα μας – είτε είναι καλά είτε κακά – με τους ανθρώπους που είναι οι πιο σημαντικοί για εμάς. Μην φοβάστε λοιπόν να μοιραστείτε πράγματα μαζί του. Ενημερώστε τον όταν συμβαίνει κάτι καλό. Και πες του όταν συμβαίνει κάτι κακό. Θα έχει την αίσθηση ότι τον εμπιστεύεσαι και τον σκέφτεσαι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Comfort zone: Σημάδια ότι νιώθετε πολύ άνετα στη σχέση σας

Her News

Σχέσεις: 3 συμπεριφορές που θεωρούμε τοξικές, όμως τελικά είναι υγιείς

Her News

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας: Όταν ο άντρας είναι μικρότερος..

Her News b