HerNews.gr
Social News

Travis Scott: Στη Μύκονο ο πρώην σύντροφος της Kylie Jenner – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πολλοί ξένοι celebrities έχουν επιλέξει φέτος την Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τελευταία άφιξη στο νησί των ανέμων αυτή του διάσημου Αμερικάνου ράπερ Travis Scott.

Ο πρώην σύντροφος της Kylie Jenner, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, πήγε για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο  στην περιοχή της Αγίας Άννας, όπου τον εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Παρότι ο Travis Scott συνοδεύονταν από σωματοφύλακες ήταν πολύ προσιτός και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του που τον αναγνώρισαν και του ζήτησαν μια selfie σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο Travis Scott θεωρείται ως ένας από τους πιο καταξιωμένους ράπερ των τελευταίων ετών με πληθώρα επιτυχιών (Highest in the room, Sicko Mode, No Bystanders, K-Pop, Coffee Bean) και συνεργασιών με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως 21 Savage, The Weeknd, Gunna, Swae Lee, Tame Impala, Juice Wrld κ.ά.

Στο Spotify αριθμεί 74,4 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές, στο Instagram 51,3 εκατομμύρια followers και στο επίσημο κανάλι του στο YouTube 17,1 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Ο χωρισμός του με την Kylie Jenner

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους για δεύτερη φορά, μετά την επανασύνδεσή τους το 2020. H Kylie Jenner και ο Scott έχουν δύο παιδιά μαζί, την  Stormi, και τον γιο τους Aire που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Μάλιστα στο TikTok κυκλοφορούν και πολλά βιντεάκια του γνωστού ράπερ στη Μύκονο με ένα από αυτά να τον δείχνει να οδηγεί μια μηχανή στους κεντρικούς δρόμους του νησιού περνώντας ανενόχλητος δίπλα από τον κόσμο. 

Σε άλλο βίντεο τον βλέπουμε να διασκεδάζει τον κόσμο παίρνοντας τον ρόλο του dj.

@nicolascostastyle Σορρυ Travis 😂 #travisscott #mykonos ♬ original sound – Nikolas Kwnstantinos Lamprakos

@allliiitoooo #travis #travisscott #mykonos #namosmykonos #goodlife #partylife #mykonosisland #viral #fyp #goodlife #luxurylife #houseparty ♬ Originalton – Alllito

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το αντίο στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Her News b

Μαρία Ηλιάκη: Με εσώρουχα και φουσκωμένη κοιλιά, φωτογραφίζεται

Her News b

Selena Gomez: Η νέα selfie που τρέλανε τους followers της

Her News