HerNews.gr
Social News

Ρένος Ρώτας: “Φοβόμουν ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα με γραπώσει από το σβέρκο..”

rotas

Στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας, και έκανε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα σχολικά του χρόνια, στην προσωπική του ζωή, και στον φόβο.. που είχε για τον γνωστό μπασκετμπολίστα Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Ήμουν πάντα το καλό παιδί, από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Στο σχολείο με έλεγαν ψηλό και άχαρο. Μόλις τσιμπήσεις λίγο, βρίσκουν και πατάνε σε αυτό» είπε ο Ρένος Ρώτας για τα σχολικά του χρόνια.

rotas

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως είναι μόνος αυτή την περίοδο. 

«Δεν είμαι σε σχέση. Πάει καιρός από τότε που φλέρταρα τελευταία φορά. Έτσι κι αλλιώς δεν το έχω εύκολο. Δυσκολεύομαι να φλερτάρω. Πρέπει να έχω γνωρίσει λίγο το άλλο πρόσωπο πρώτα, να έχουμε ανταλλάξει δυο κουβέντες, για να μην το κάνω άκομψα και άτεχνα. Έχει τύχει να με φλερτάρει κοπέλα πιο έντονα. Ενώ ντράπηκα, δε μου πέρασε απαρατήρητο, μου φάνηκε ενδιαφέρον».

rotas

Στην συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για μια αστεία ιστορία στο ξεκίνημα της καριέρας του, και για τον “φόβο” που του δημιουργήθηκε.

«Στο ξεκίνημά μου είχα μια ερωτική σκηνή με την Βερίνα Χιώτη, η οποία είναι η γυναίκα του Διαμαντίδη του μπασκετμπολίστα. Εγώ τότε ήμουν , τελείως ψάρι, ψάρακλας. Όλοι μου έλεγαν ότι θα έρθει ο μπασκετμπολίστας , ο Διαμαντίδης, να σε πλακώσει στο ξύλο. Λέω αυτό το επεισόδιο θα βγει στον αέρα, ο άνθρωπος θα το δει, είναι η γυναίκα του, είναι πανύψηλος, θα με γραπώσει από τον σβέρκο…»

Τελικά ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν συνάντησε ποτέ τον διάσημο μπασκετμπολίστα..

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Frank Hoogerbeets: Ποιος είναι ο «ψευδοπροφήτης» που ισχυρίζεται ότι προέβλεψε τον σεισμό στην Τουρκία

Her News

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Aραββωνιάστηκαν ξανά μετά από 20 χρόνια

HerNewskl

To TikTok έχει εμμονή με τις πασαρέλες της δεκαετίας του 90′ και όχι άδικα!

HerNews ka