HerNews.gr
Μόδα

Τα ωραιότερα σκουλαρίκια για τις βραδινές σας εμφανίσεις

makris

Ήρθε η ώρα για βραδινή έξοδο! Οι κλασικές ερωτήσεις  που γυρίζουν στο μυαλό όλων των γυναικών είναι «Τι να φορέσω;», «Πώς να φτιάξω τα μαλλιά μου;», «Τι σκουλαρίκια να βάλω

Εμείς σας έχουμε τις πιο ωραίες προτάσεις για βραδινά σκουλαρίκια, που θα εντυπωσιάσουν, είτε το σύνολό σας είναι casual είτε πρόκειται να παρευρεθείτε σε κάποιο γάμο.

Γράφει η Δέσποινα Κούκου – Μακρή

Μονόπετρα Σκουλαρίκια

 

makrismakris

Πρόκειται για μία απλή αλλά ταυτόχρονα σικάτη επιλογή. Τα μονόπετρα σκουλαρίκια μπορούν να φορεθούν σε μία απλή εμφάνιση, αλλά, και με ένα πιο εντυπωσιακό ρούχο, αφού η μορφή του δεν κάνει την εμφάνισή σας υπερβολική. 

Μαργαριταρένια Σκουλαρίκια

makris

 Τι να πει κανείς για τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια!

Καρφωτά ή κρεμαστά, αποτελούν την  πιο καλαίσθητη επιλογή που κάνουν την βραδινή σας εμφάνιση απλά συναρπαστική. Συνδυάζονται άψογα με απλές εμφανίσεις για καφέ ή για φαγητό, μπορούν, όμως, να φορεθούν και με ένα εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα.makrisΚρίκοι

makris

Χρυσοί, λευκόχρυσοι ή ασημένιοι, οι κρίκοι αποτελούν εξαιρετική επιλογή για βραδινή έξοδο. Σκέτοι ή με πέτρες, μικροί ή μεγάλοι, τραβούν τα βλέμματα και απλά εντυπωσιάζουν.  

 

makris

Ροζέτες

 

makris makris

Η ροζέτα είναι ένα κλασικό καθημερινό σχέδιο που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Η κεντρική του πέτρα μπορεί να είναι λευκού χρώματος, όμως, είναι σύνηθες να την συναντούμε σε πράσινο, μπλε και κόκκινο χρώμα.

Κρεμαστά Σκουλαρίκια

         makrismakris

 Αυτά τα κοσμήματα αποτελούν από μόνα τους μία από τις πιο εντυπωσιακές κατηγορίες. Κρεμαστά με ζιργκόν, κρεμαστά με μαργαριτάρι ή κρεμαστά με χρωματιστές πέτρες, είναι η ιδανική επιλογή για μία υποδειγματική βραδινή εμφάνιση.

makris

Μπορούν να απογειώσουν ένα απλό φόρεμα ή ένα σκέτο μπλουζάκι, ενώ ο συνδυασμός τους με ένα εντυπωσιακό ρούχο, απλά μαγνητίζει.

makris

Εμείς, σας βρήκαμε τα πιο όμορφα βραδινά σκουλαρίκια στο www.makriskosmimata.gr και στο @makris_kosmimata.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα πατώντας ΕΔΩ και να επιλέξετε τα ωραιότερα κοσμήματα για κάθε περίσταση!

 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

Νεότερα Άρθρα

Donatella Versace: Έκανε το τελευταίο show της FW23/24 σεζόν γεμάτο λάμψη!

HerNewskl

4 τρόποι να φορέσεις σορτς αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με τις επιδείξεις μόδας

HerNews ka

Kate Middleton: Βρήκαμε την πιο σικάτη ζακέτα για τα Χριστούγεννα!

HerNewskl