HerNews.gr
Μόδα

4 τρόποι να φορέσεις σορτς αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με τις επιδείξεις μόδας

Τα σορτς είναι για το καλοκαίρι ό,τι ένα πουπουλένιο σακάκι για τον χειμώνα. Ενώ πέρυσι, η micro-φούστα κέρδισε όλες τις ψήφους ανεβαίνοντας στην βαθμίδα της γκαρνταρόμπας, τα σορτς δείχνουν αποφασισμένα να εκθρονίσουν την τελευταία. 

Η απόδειξη, στις πασαρέλες των επιδείξεων μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2024 , τα σορτς έχουν το μέγιστο αποτέλεσμα: micro, maxi, έκδοση μαγιό , ρούχα γραφείου ή σε απαλά πλεκτά, δεν ήταν ποτέ τόσο εκλεκτικά. 

Ποιες τάσεις στα σορτς θα πρέπει να επιλέξετε αυτό το καλοκαίρι του 2024;

Mini – Micro

Μετά τη micro-φούστα, έρχονται τα micro-σορτσάκια! Ο μόνος κανόνας: όσο πιο κοντό είναι, τόσο πιο μοντέρνο είναι. Πιο ευκολοφόρετο από το φαινόμενο no pants , που συνίσταται στο να φοράτε τα εσώρουχά σας στην πόλη, τα μικροσορτς δεν θα είναι κρύα στα μάτια σας αυτό το καλοκαίρι. Η Chanel και ο Versace το έχουν αρπάξει στην πασαρέλα των επιδείξεων μόδας τους.Versace άνοιξη 2024

Chanel άνοιξη 2024Αθλητικά σορτς

Τα ανδρικά μαγιό καταλαμβάνουν τις γυναικείες ντουλάπες για να δημιουργήσουν μια εμφάνιση εμπνευσμένη από αθλητικά ρούχα. Και είναι η Miuccia Prada , για τον Miu Miu , που είναι ο συνταγογράφος. Στην πασαρέλα, άνθισαν τα μακριά σορτς σε στυλ μαγιό , σε ζωηρές αποχρώσεις που κυμαίνονται από κόκκινο, πράσινο οξύ, έως κίτρινο νέον.

Miu Miu printempst 2024Ενδύματα γραφείου

Ποιος είπε ότι τα σορτς απαγορεύτηκαν στα γραφεία; Αυτή τη σεζόν, γίνεται βασικός σύμμαχος της σιλουέτας των ρούχων γραφείου και μπορεί να φορεθεί κοντό με ένα πουκάμισο ή με ένα oversized σακάκι κοστουμιού.

Prada printempst 2024

Gucci printempst 2024Πλεκτό

Η απόλυτη καλοκαιρινή εμμονή, τα πλεκτά είναι ότι πρέπει! Άνετο και απαλό, σύμβολο της γκαρνταρόμπας του homewear , μεταμορφώνεται σε statement κομμάτι, όπως στο βάθρο της επίδειξης μόδας του JW Anderson. Αρκετά για να συνδυάσετε άνεση και κομψότητα.

JW Anderson άνοιξη 2024

Αυτή η υποτιμημένη τάση της μόδας θα κυριαρχήσει όλο το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πιζάμες: Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στους σπιτόγατους φίλους σου!

HerNewskl

Ταξιδέψτε με στυλ: 4 βασικές συμβουλές για γυναικεία ρούχα ταξιδιού

Her News

Κατερίνα Καινούργιου: Βρήκαμε το οutfit που φόρεσε στην πρεμιέρα της εκπομπής της

HerNewskl