HerNews.gr
Μόδα

Met Gala 2022: H μοναδική εμφάνιση της Kim Kardashian με φόρεμα Marilyn Monroe

Το Met Gala 2022 επέστρεψε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στο Μανχάταν και η Kim Kardashian για ακόμη μια φορά τους άφησε όλους άφωνους με την εμφάνιση της.

Kim Kardashian

Οι celebrities είχε μοναδικά iconic looks εντός και εκτός θέματος. Όλοι περίμεναν με ανυπομονυσια τα τελευταία δύο χρόνια. Όλοι γιόρτασαν τη νέα έκθεση με τίτλο In America: An Anthology of Fashion. H θεματική ήταν Gilded Glamour, με White Tie dress code. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Blake Lively, Ryan Reynolds, Regina King, και Lin-Manuel Mirand.

Η Κim Kardashian αναβίωσε ένα από τα πιο iconic looks της Marilyn Monroe.

Προκειμένου να φορέσει το μοναδικό αυτό φόρεμα, η διάσημη επιχειρηματίας- influencer αναγκάστηκε να χάσει σε πολύ σύντομο χρονικο διάστημα 16 κιλά. Η Kim Kardashian φορούσε ένα εμβλητιματικό φόρεμα ενώ τα μαλλιά της ήταν πλατινέ.

Kim Kardashian

Εκείνη, όπως πάντα, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ τη συνόδεψε ο σύντροφός της. Το φόρεμα αυτό ήταν φόρεμενο πριν από 60 χρόνια από την Marilyn Monroe. Eκείνη είπε ότι:

“Είναι μεγάλη μου τιμή να φοράω το εμβληματικό φόρεμα που φόρεσε η Mέριλιν Μονρόε το 1962 για να τραγουδήσει το “Happy Birthday” στον Πρόεδρο John F. Kennedy. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό στενό φόρεμα που κοσμείται με περισσότερους από 6.000 χειροποίητους κρυστάλλους φτιαγμένο από τον ενδυματολόγο Jean Louis. Ευχαριστώ το «Ripley’s Believe It or Not!» που μου έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσω αυτό το εκπληκτικό κομμάτι της ιστορίας της μόδας για πρώτη φορά από τότε που το φόρεσε η αείμνηστη Μέριλιν Μονρόε. Είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη στιγμή”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το μαγιό που μας θύμισε το barbiecore trend

HerNewskl

Jennifer Lopez: Φόρεσε με τον πιο στυλάτο τρόπο το baggy τζιν

HerNewskl

Λευκό πουκάμισο: Το κομμάτι που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας- Μοντέρνες ιδέες από άνοιξη καλοκαίρι 2023

HerNews ka