HerNews.gr
Μόδα

Λευκό πουκάμισο: Το κομμάτι που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας- Μοντέρνες ιδέες από άνοιξη καλοκαίρι 2023

Το λευκό πουκάμισο είναι αναμφίβολα ανάμεσα στα εμβληματικά αντικείμενα της μόδας. Ήταν η Coco Chanel που το έφερε στην γκαρνταρόμπα μας, που το έκλεψε από την ανδρική γκαρνταρόμπα, παραμορφώνοντας εντελώς τους κανόνες της εποχής της. Ήταν οι ντίβες του Χόλιγουντ των δεκαετιών 30′, 40′ και 50′ που το έκαναν λατρεία.

Η Marlene Dietrich, η Katharine Hepburn, η Grace Kelly και η Audrey Hepburn συνέβαλαν στη συνέχεια περισσότερο από τις άλλες στη διάδοση του λευκού πουκαμίσου, αναδεικνύοντάς το στις ταινίες τους.

Με τον καιρό, το λευκό πουκάμισο ερμηνεύτηκε σε μυριάδες εκδοχές, παραμερίζοντας την ουσιαστικότητά του, για να γίνει ένα αριστούργημα της ραπτικής.

 Σήμερα, δίπλα στα μοντέλα που γιορτάζουν το μινιμαλιστικό DNA του, με κολλαρισμένους γιακάδες και βασικά κοψίματα, άλλες πιο δημιουργικές λύσεις που ακολουθούν τις τάσεις, ή πιο απλά την έμπνευση των σχεδιαστών, γίνεται κεντρικό. Πλέον επιτρέπονται τα πάντα στο πουκάμισο: φορεμένο ξεκούμπωτο, κάτω από κορσέ ή απλά υπερμεγέθη, είναι το ρούχο που αντιπροσωπεύει καλύτερα τη νεωτερικότητα, ενώνοντας το γυναικείο και το ανδρικό σύμπαν.

Το κλασικό λευκό πουκάμισο με το μαύρο σακάκι

Δεν μπορεί να λείπει η πιο αυστηρή εκδοχή του: ο πιστός μας σύμμαχος για τα ρούχα του γραφείου μας. Το κόψιμο είναι ανδρικό και μπορεί να φορεθεί ανοιχτό ή κουμπωμένο, με γραβάτα.

 Oversized λευκό πουκάμισο με midi φούστα

Maxi, φαρδύ, άνετο. Φορέστε το μέσα ή έξω από τη φούστα. Το σημαντικό είναι να το συνδυάσεις με ένα midi κομμάτι. Είναι το πιο εκλεπτυσμένο σύνολο της σεζόν, όπου το κομψό λευκό πουκάμισο γίνεται το πραγματικό αστέρι.

Mακρύ λευκό πουκάμισο ως μίνι φόρεμα

Αν υπάρχει μια εκδοχή που εμείς οι γυναίκες αγαπάμε περισσότερο από τις άλλες, είναι αυτή του πουκάμισου. Αυτή η σεζόν πάει πιο μακριά, και δεν υπάρχουν όρια.

 

Το λευκό πουκάμισο με κουκούλα είναι η καινοτομία της άνοιξης καλοκαιριού 2023

Αν υπάρχει μια τάση που έχει ξεχωρίσει περισσότερο από τις άλλες, είναι αυτή των φορεμάτων με κουκούλα . Μια τάση που κατάφερε να τραβήξει αμέσως την προσοχή των σταρ, τόσο που, η μία μετά την άλλη, ως γνήσιοι trend setters, αποφάσισαν να το αναδείξουν αμέσως. Η Beyoncé το έκανε, η Kate Moss και πρόσφατα η Bella Hadid.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το NGFL δημιουργεί καινούργια projects

Her News

Christian Louboutin: Η iconic παρουσίαση της νέας του συλλογής στο Παρίσι

HerNewskl

Αυτό είναι το κολιέ που έχουν λατρέψει τα it girls του Instagram!

HerNewskl