HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Μαλέσκου: “Πολύς κόσμος πιστεύει ότι είμαι αγενής και αχάριστη και συμπεριφέρομαι άσχημα”

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να μιλήσει για όλα και κυρίως να απαντήσει σε πολλές από τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη.

 

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό HELLO και την Ελισάβετ Οικονόμου. Έτσι, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε χαρακτηριστικά πως:

“Για πολλούς λόγους η περασμένη χρονιά ήταν για μένα κάπως αναγνωριστική κι αυτό ίσως με κράτησε πίσω από πράγματα που θα είχα κάνει υπό άλλες συνθήκες. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθα στην Αθήνα και ξεκίνησα στον ΣΚΑΪ, αισθάνθηκα το τοπίο γύρω μου πολύ έντονο, σαν εμπόλεμη ζώνη, χωρίς να το προκαλέσω και χωρίς να το γνωρίζω από πριν.

Γενικά με πειράζει ό,τι δεν θα έκανα εγώ σε άλλους. Αν ξεκινήσουμε με αυτό, θα είναι πολύ μεγάλη η λίστα. Πιο πολύ με ενοχλούν πράγματα που δεν είναι τόσο φανερά, αλλά γίνονται συστηματικά και επαναλαμβανόμενα. Εκεί καταλαβαίνεις ότι αυτά τα οποία προκύπτουν δεν συμβαίνουν τυχαία, αλλά είναι πολύ συνειδητά τα χτυπήματα και καλείσαι να τοποθετηθείς και να αντιμετωπίσεις.

Ιωάννα Μαλέσκου

Έχω διαβάσει τόσα πολλά πράγματα, για τη συμπεριφορά μου για παράδειγμα. Πολύς κόσμος πιστεύει ότι είμαι αγενής και αχάριστη και συμπεριφέρομαι άσχημα στους στενούς μου συνεργάτες. Πραγματικά εκπλήσσομαι με τη φαντασία ορισμένων ανθρώπων, αλλά και με τη διάθεσή τους να λασπολογήσουν εις βάρος μου”.

 

Νεότερα Άρθρα

Elon Musk: Αποκάλυψε πως η Amber Heard έβαλε τη στολή του αγαπημένου του χαρακτήρα στα βιντεοπαιχνίδια

HerNews ka

Τζούλια Ρόμπερτς: Γιορτάζει τα γενέθλια του συζύγου της με σπάνια φωτογραφία

HerNews ka

Rihanna: Διαψεύτηκαν οι φήμες περί χωρισμού με τον A$AP Rocky- Η απολογητική ανάρτηση στο Twitter

HerNewskl