HerNews.gr
Social News

Elon Musk: Αποκάλυψε πως η Amber Heard έβαλε τη στολή του αγαπημένου του χαρακτήρα στα βιντεοπαιχνίδια

Ο Elon Musk επιβεβαίωσε ότι η πρώην σύντροφός του Amber Heard συνήθιζε να ντύνεται ως χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιών Mercy από το “Overwatch” μετά την αποκάλυψη του cosplay στη νέα του βιογραφία.

«Ντύθηκε Mercy. Ήταν φοβερό», έγραψε ο Μασκ μέσω του X , παλαιότερα γνωστό ως Twitter, την Τρίτη.

Σε ένα άλλο tweet , ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας της τεχνολογίας μοιράστηκε μια φωτογραφία της Amber Heard να κοιτάζει την κάμερα ενώ ποζάρει με το κοστούμι.Η Amber Heard στο Cosplay του Overwatch

Η ηθοποιός μεταμορφώθηκε στον χαρακτήρα φορώντας ένα λευκό κορμάκι με χρυσό φωτοστέφανο και μηχανικά φτερά.

Έλεος από το "Overwatch"

Στην ομότιτλη βιογραφία του Musk – η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη – ο συγγραφέας Walter Isaacson εξήγησε πώς η Amber Heard παρήγγειλε το κοστούμι αφού ο CEO της Tesla της είπε ότι έμοιαζε με τον χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού.

«Έτσι πέρασε δύο μήνες σχεδιάζοντας και παραγγέλνοντας ένα κοστούμι από την κορυφή μέχρι τα νύχια για να μπορέσει να παίξει ρόλους για αυτόν», έγραψε ο Isaacson σε ένα απόσπασμα που έλαβε η Daily Mail.

Έλον Μασκ

Παρά τον ενθουσιασμό του Elon για το cosplay της πρώην του, το νέο βιβλίο ισχυρίστηκε ότι ο αδερφός του, Kimbal Musk, δεν ήταν θαυμαστής της Heard.

Μιλώντας για τις σχέσεις του αδερφού του, ο Kimbal είπε: «Είναι πραγματικά λυπηρό που ερωτεύεται αυτούς τους ανθρώπους που είναι πραγματικά κακοί μαζί του. Είναι πανέμορφες, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά έχουν μια πολύ σκοτεινή πλευρά και ο Elon ξέρει ότι είναι τοξικές».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kris Jenner: Πυροδοτεί φήμες αρραβώνων μετά την φωτογραφία με δαχτυλίδι από διαμάντια αξίας 1,2 εκατομμύρια δολάρια!

HerNews ka

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πορτογαλία και χορεύει…τσιφτετέλι στον δρόμο

HerNews ka

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η ανάρτηση του με φουστανέλα στο instagram

Her News