HerNews.gr
Ελλάδα

Έπεσε σε παγίδα αντιφάσεων η Δήμητρα για τον θάνατο της Ίριδας – Τι κατέθεσε

Δημητρα

Όπως προκύπτει μέσα από την κατάθεσή της, η Δήμητρα Πισπιρίγκου έπεσε σε παγίδα αντιφάσεων.

Συνταρακτικές αποκαλύψεις και περαιτέρω στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας έρχονται στο προσκήνιο μέσα από την αδερφή της Ρούλας, Δήμητρα Πισπιρίγκου και την κατάθεση της, η οποία «βλέπει» το φως της δημοσιότητας και η οποία πέφτει σε παγίδα αντιφάσεων.

«Περί ώρα 11.30 της σήμερα 21/3/2022 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταΐσουμε και μετά να πάμε βόλτα. Μπήκα στο δωμάτιο και πιάνοντας το χεράκι του το ένιωσα παγωμένο. Ενστικτωδώς τότε έπιασα το στήθος του και τότε κατάλαβα ότι δεν ανασαίνει», είχε δηλώσει στην πρώτη της κατάθεση η Δήμητρα.

δημητρα

Σημειώνεται πως σε δηλώσεις της στις κάμερες η ίδια είχε αναφέρει πως το βρέφος είχε ξυπνήσει στις 7.30 το πρωί και πως μαζί με την Ρούλα είχαν πάει να το δουν στην κούνια του και αργότερα το βρήκαν νεκρό.

Αντιφάσεις προκύπτουν σχετικά και με την μικρή Τζωρτζίνα, αφού η Δήμητρα στην αρχή είχε καταθέσει ότι το κορίτσι είχε βρει το μωρό νεκρό, ενώ στη συνέχεια είχε δηλώσει ότι η 9χρονη δεν το είδε και δεν ξύπνησε ποτέ.

Ερωτήματα εγείρονται και για το πότε η Δήμητρα βρήκε νεκρή την Ίριδα. Στην αρχική της κατάθεση είχε πει ότι βρήκε την Ίριδα νεκρή στις 11.30, ενώ αργότερα είχε δηλώσει ότι την βρήκε στις 10.45 και το ερώτημα που προκύπτει είναι, αν τελικά τη βρήκε στις 10.45, τότε γιατί κάλεσαν το ΕΚΑΒ μια ώρα αργότερα;

«Τρέχοντας πήγα στην κουζίνα και φώναξα στην αδερφή μου για βοήθεια. Ξεκίνησα κατευθείαν Κάρπα και τεχνητή αναπνοή και ζήτησα από την αδερφή μου να έρθει και αυτή να με βοηθήσει για να καλέσω το ΕΚΑΒ.

πισπιριγκου

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Καινούργιου για Καπουτζίδη: Ό,τι πιο συγκινητικό είδα

Her News

Αρκτούρος: Οι αρκούδες οδεύουν προς τον χειμέριο λήθαργο παρά τον καλό καιρό

HerNews ka

Γιάννης Φέρτης: «Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του – “Λύγισαν” οι γυναίκες της ζωής του

HerNews ka