HerNews.gr
Ελλάδα

Οι «μνηστήρες» της τεράστιας περιουσίας του Βαγγέλη Παπαθανασίου – Ο ρόλος της συντρόφου του μουσικοσυνθέτη

Η Λώρα Μεταξά, μια low profile και χαμηλών τόνων προσωπικότητα, ποτέ δεν έδωσε λαβές για σχόλια για τα προσωπικά της, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο Βαγγέλης Παπαθανασίου.

Στα χέρια της Λώρας Μεταξά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, περνάει η τεράστια περιουσία του Βαγγέλη Παπαθανασίου, που, κατά το διεθνή οικονομικό Τύπο, αγγίζει τα 245 εκατ. δολάρια, καθιστώντας τον έναν από τους 10 πλουσιότερους συνθέτες στον κόσμο.

Ο χαρισματικός, οσκαρικός μουσικός Βαγγέλη Παπαθανασίου «έφυγε από τη ζωή στο Παρίσι, την Τρίτη 17 Μαΐου, στις 11 ώρα Ελλάδας», τονίζει οικείος του εδώ και 26 χρόνια, έχοντας ορίσει, σύμφωνα με την ίδια πηγή, γενική του κληρονόμο την επί μακρόν σύντροφό του Λώρα Μεταξά, της γνωστής οικογενείας ποτοποιίας.

Οι οικείοι του παραμένουν καταρρακωμένοι, ωστόσο προετοιμάζονται ψυχολογικά για το ύστατο «χαίρε», που, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, θα λάβει χώρα στο Παρίσι, όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Η «ON TIME» επικοινώνησε με το δικηγορικό γραφείο του Βαγγέλη Καλαφάτη στην Αθήνα, όπου ο εκλιπών είχε αναθέσει τη διαχείριση των υποθέσεών του (σημειωτέον, ο ίδιος ο κ. Καλαφάτης, με τον οποίο ο Vangelis συνεργαζόταν επί 25 χρόνια, παραμένει στη γαλλική πρωτεύουσα, προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα αναγκαία διαδικαστικά), απ’ όπου μας εξήγησαν:

«Μολονότι πάρα πολύς κόσμος αγωνιά και θέλει να ξέρει λεπτομέρειες, αφού υπήρξε εξαιρετικά αγαπητός, η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο. Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες στη Γαλλία είναι πολύ πιο χρονοβόρες συγκριτικά με τις αντίστοιχες στην Ελλάδα. Όταν οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία, το πότε και το πού θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποχαιρετισμού του θα ενημερώσουμε σχετικά». Από την άλλη πλευρά, η κόρη του Σπύρου Μεταξά, η αγαπημένη του Vangelis, Λώρα, όλο αυτό το διάστημα που συγγενείς και φίλοι του επιχειρούν να επικοινωνήσουν μαζί της, αποστέλλοντάς της συλλυπητήρια μηνύματα, δεν απαντάει…

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί οδηγούμε λες και δεν οδηγούμε;

Her News

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία από τον Δήμο Πειραιά

Her News

Τέμπη: Στους 46 οι νεκροί από τη σύγκρουση – Συνεχίζονται οι έρευνες

Her News