HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: “Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες”

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε αρκετες δηλώσεις για τη ζωή της μετά το Survivor και φυσικά δε μπόρεσε να μην αναφερθεί σε όσα κατάλαβε μετά το ριάλιτι.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it” για την εμπειρία της από το Survivor, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

“Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες αντικειμενικά με την καθημερινότητα. Έχω συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς, βγαίνεις έξω και γίνεται πανικός με email, τηλέφωνα, ραντεβού, λογαριασμούς, υποχρεώσεις το ένα το άλλο. Ξαφνικά σου φαίνεται όλο αυτό πολύ ξένο. Είναι λίγο περίεργο, δεν το περίμενα. Όταν προβάλλεσαι, σχολιάζεσαι και αναλόγως, δεν γίνεται όλοι να σε αγαπάνε”.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Κλείνοντας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προσέθεσε ότι “διαπιστώνεις πάρα πολύ έντονα ότι σημασία έχουν μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις, μέσα στο Survivor καταφέρνεις να είσαι ευτυχισμένος – ακόμη και αν δεν έχεις να φας ή κρυώνεις – επειδή έχεις δυο τρία άτομα τα οποία ένιωθα ότι με αγαπούσαν και τους αγαπούσα. Είναι πολύ σημαντικό. Αναφέρομαι στον Απόστολο και τον Άρη αλλά και στην Μυριέλλα και τον Λάμπρο στην αρχή του παιχνιδιού. Δεν πίστευα ότι θα φτάσω τους 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο”.

Νεότερα Άρθρα

Κόνι Μεταξά: “Αυτό είναι το ένα προσωπικό πράγμα που δεν πρέπει να ρωτάμε τις γυναίκες”

HerNewskl

Στέφανος Κορκολής: “Πρώτη φορά, μιλάω γι’ αυτό, ο πατέρας μου «έφυγε» από λάθος διάγνωση”

Her News b

Ρένια Λουιζίδου: Είχα δύο αποβολές – Ό,τι κι αν λένε οι γιατροί, είναι ένα περίεργο πένθος

Her News