HerNews.gr
Ελλάδα

Πασχάλης Τερζής: Στο νοσοκομείο ο σπουδαίος τραγουδιστής

Ο σπουδαίος τραγουδιστής και αγαπητός σε όλους μας Πασχάλης Τερζής εισήχθη στο νοσοκομείο. 

«Μια έκτακτη είδηση τελευταίας στιγμής από τη Θεσσαλονίκη. Εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ο τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής. Συνοδεύεται από τη σύζυγό του. Είναι σε καλή γενικά κατάσταση. Πρόκειται για μια έκτακτη εισαγωγή. Για ό,τι νεότερο θα ενημερώσουμε και πάλι».

Η ομάδα του HerNews εύχεται περαστικά και γρήγορα.

Ποιος είναι ο Πασχάλης Τερζής:

Ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Η ουσιαστική αρχή και επαφή με το χώρο του τραγουδιού έγινε στην Ρόδο το 1974 με το συνθέτη και μουσικό Γρηγόρη Τζιστούδη. Εκτός από τα λαϊκά τραγούδια ο Πασχάλης τραγουδούσε και δημοτικά και ενθουσίαζε το κοινό. Αν και είχε αρκετά χρόνια στο τραγούδι η συμμετοχή του στη δισκογραφία ξεκίνησε το 1980.

Τότε τον άκουσε ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος και τον έβαλε στη δισκογραφία. Ακολούθησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τον τίτλο “Λέω” το 1982. Η επιτυχία αυτού του δίσκου έγινε η αφετηρία για μια στενότερη συνεργασία και φιλία με τον συνθέτη. Παράλληλα με τη δισκογραφική τους δουλειά πραγματοποίησαν μαζί συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εμφανίσεις σε κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Το 1982 συμμετέχει φιλικά στο δίσκο “Παίξε Χρήστο επειγόντως” μαζί με την Ελένη Βιτάλη, τον Γιώργο Σαρρή και τον Δημήτρη Κοντογιάννη, σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μανώλη Ρασούλη

Πληροφορίες από το wikipedia

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Συντετριμμένοι οι γονείς και η σύντροφος του σμηναγού Τσιτλακίδη στο τελευταίο αντίο

HerNews ka

Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα Α21 του ΟΠΕΚΑ

Her News

«Έφυγε» από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, σε ηλικία 82 ετών

Her News