HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, κατάφερα να το ξεπεράσω. Δεν είναι αήττητος”

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

H Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για όλα και φυσικά δε μπορούσε να μην αναφερθεί στην εμπειρία που είχε στον Άγιο Δομίνικο. 

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

H επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης στην εκπομπη του Γρηγορή Αρναούτογλου, τονίζοντας ότι:

“Τις πρώτες πέντε ημέρες έκλαιγα, βρήκα και άλλα παιδιά να κλαίνε στην παραλία. Παρηγορούσε ο ένας τον άλλον. Ήταν οι πρώτες σφαλιάρες που έφαγα, ήμουν μακριά από τους γονείς μου, χωρίς κινητό, επικοινωνία. Η μόνη μου παρηγοριά ήταν όταν μας είπαν ότι είμαστε στον αέρα και έτσι θα μπορούσαν να μας δουν οι δικοί μας.

Η παραγωγή σε έχει περικυκλωμένο, και για να ουρήσεις παίρνεις άδεια. Σκουπίδια, αποφάγια που τυχόν έβρισκα, δεν μου επέτρεπαν να τα φάω. Έφαγα αποφάγια. Βρήκα σε ένα αγώνισμα μία τυρόπιτα κουρού μέσα στα μυρμήγκια. Επειδή είμαι και φιλόζωη, φύσηξα για να φύγουν όσα είναι, μέσα υπήρχαν ακόμα, και την έφαγα. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου είπε “Μην κάνει βλακείες, μην το φας”. Η Μυριέλλα Κουρεντή μου είπε “Σε παρακαλώ δώσε μου και μένα”, και εννοείται της έδωσα“.

Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε και στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Για αυτόν τον λόγο και τόνισε πως:

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, ότι καρκίνος είναι μία αρρώστια που στις μέρες μας θεραπεύεται. Δεν είναι αήττητος, ξεπερνιέται με καλή διάθεση. Είναι ένα πρώτο βήμα για να δεχτείς τις θεραπείες. Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, κατάφερα να το ξεπεράσω, είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Και όχι μόνο αυτό, πήγα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, εκτεθειμένη“.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ραμόνα Βλαντή: «Η Έλενα Γαλύφα είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες & δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας»

HerNews ka

«ΕΛΕΟΣ!»: Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης υποδέχονται τον Ανδρέα Λοβέρδο

Her News

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα να ακούει ότι συζήτησα για το Πρωινό»

Her News