HerNews.gr
Ελλάδα

Σοκ στην Πάτρα: Πατέρας ξυλοκόπησε άγρια την 8χρονη κόρη του και της έσπασε το χέρι – Μήνυση έκανε η μητέρα

Θύμα σκληρής κακοποίησης έπεσε μια 8χρονη από την Πάτρα, με θύτη τον ίδιο της τον πατέρα. Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα της στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, ο πατέρας ξυλοκόπησε το κοριτσάκι την Κυριακή, όταν ήταν μαζί για κάποιες ώρες.

H μητέρα αναφέρει ότι ο πατέρας είχε την 8χρονη στο σπίτι του στην Πάτρα και άκουγαν μουσική. Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο, άρχισε να την κλωτσάει.

Το κοριτσάκι πρόταξε τα χέρια του για να προφυλαχθεί, όμως μια κλωτσιά βρήκε το χέρι του και υπέστη κάταγμα στο μικρό του δάκτυλο.
Μετά το επεισόδιο, ο πατέρας οδήγησε τη μικρή στο σπίτι της μητέρας στην Πάτρα, η οποία διαπίστωσε ότι η 8χρονη ήταν τρομαγμένη και κακοποιημένη.

Ο πατέρας δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι η μικρή ήταν απείθαρχη και έφυγε.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η μητέρα μετέφερε το κορίτσι στο Καραμανδάνειο, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη μικρή και τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι της.
Εκείνες τις στιγμές δεν ενημερώθηκε από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα η Αστυνομία. Η μητέρα επέστρεψε με το παιδί στο σπίτι και χθες το πρωί κίνησε τις διαδικασίες, προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση της 8χρονης κορούλας της.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dentist pass για παιδιά από 6-12 ετών-Ποιές εξετάσεις καλύπτει, πώς χρησιμοποιείται

HerNews ka

«Άγγελέ μου, σήκω. Δεν μπορώ χωρίς εσένα» – Συγκλονίζει η μητέρα του του 5χρονου μετά τη φωτιά στον Κολωνό

Her News

Με μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική συναυλία της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς στο Βεάκειο

Her News