HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκη Παλληκαράκη: “Ο Γιάννης Μπέζος δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί”

Νίκη Παλληκαράκη

H Νίκη Παλληκαράκη έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση σε εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για άγνωστες μέχρι τώρα πτυχές της ζωής της.

Νίκη Παλληκαράκη

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Κυψέλη” και αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, λέγοντας πως:

“Ο μπαμπάς μου μού έλεγε ‘από επιστήμονας θα καταντήσεις θεατρίνα;’. Και εγώ του απαντούσα ‘εσύ από το μέγιστο λειτούργημα του παιδαγωγού έγινες αξιωματικός’ και τον αποστόμωνα” .

Όσον αφορά μια φάρσα που είχε κάνει εξομολογήθηκε πως “θα σας πω την φάρσα που έκανα στον Μπέζο. Ήταν η πρώτη μου δουλειά, ο πρώτος μου ρόλος. Ο Γιάννης είναι μεγάλο πειραχτήρι. Μεγάλο σχολείο κωμωδίας. Τον θεωρώ μέντορά μου γιατί ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που δούλεψα, όπως και τη Ναταλία. Είναι δάσκαλοί μου εφόσον είναι από τους πρώτους ανθρώπους που δούλεψα. Ο Γιάννης δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί.

Νίκη Παλληκαράκη

Το μόνο που εκπαιδεύεσαι είναι να μη γελάσεις και να σώσεις την παράσταση. Είχα την εξυπνάδα όπως ήμουν πεσμένη να του πω μια βλακεία, εκείνος μου είπε μια ατάκα και έφυγα, δεν μπορούσα να κρατηθώ”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Σωτήρης Καλυβάτσης: Η ενόχλησή του σε ερώτηση για τον Μάνο Παπαγιάννη

Her News

Έλενα Χριστοπούλου: «Η Βίκυ Καγιά από τις πιο στυλάτες Ελληνίδες και πρέπει να είμαι αντικειμενική»

HerNews ka

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Φέτος θα περάσω τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, θα είμαι στο Άμπου Ντάμπι με τον αγαπημένο μου σε μια έρημο»

Her News b