HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μέγκι Ντρίο- GNTM 5: “Η Έλενα Γαλύφα δεν είναι και τόσο επιτυχημένη. Καλύτερα να έβαζαν την Ιωάννα Ιούνη”

Μέγκι Ντρίο

H Μέγκι Ντρίο θέλησε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση και φυσικά και στο ριάλιτι μόδας GNTM.

Μέγκι Ντρίο

Πιο συγκεκριμένα εκείνη μίλησε στην εκπομπή “Open Weekend” και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου. Μιλώντας για την κριτική επιτροπή του GNTM και πιο συγκεκριμένα για την Έλενα Γαλύφα. Mάλιστα, είπε πως δε θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Επίσης, προσέθεσε ότι:

“Είμαι πολύ σύμφωνη με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά και καλά έκανε που επέστρεψε μήπως αυτά τα παιδιά που βγαίνουν από αυτά τα reality βρουν καμιά δουλειά. Ο Γιώργος Καράβας απέδειξε πέρσι ότι έχει θέση στην κριτική επιτροπή. Για ποιον να δουν πέρσι GNTM; Για την Ζενεβιέβ που δεν είχε θέση στην κριτική επιτροπή ή για τον Σκουλό που κούρασε και έπρεπε να φύγει; Ο Τάσος Σωφρονίου ήταν από τις καλύτερες επιλογές.

Μέγκι Ντρίο

Υπάρχει ακόμη ένα όνομα που δεν κολλάει καθόλου. Η Έλενα Γαλύφα… Η κοπέλα είναι μια blogger, η οποία δεν είναι και τόσο επιτυχημένη. Καλύτερα να έβαζαν την Ιωάννα Τούνη. Δεν έχει τίποτα να δώσει. Περίμενα να ακούσω την Βίκυ Κουλιανού. Αντιθέτως αντί για στοιχεία μόδας, βλέπω blogging και Instagram. Οι κριτές κοιτούν την πάρτι τους και την προβολή τους και όχι τα παιδιά”.

Νεότερα Άρθρα

Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ: Έρχονται για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21:00

Her News

Ήβη Αδάμου: “Η Ανδρομάχη είχε όλη την όρεξη, λυπάμαι που δεν πέρασε η Κύπρος”

HerNewskl

Στέλιος Κουδουνάρης: Όλα όσα είπε για το “My style rocks” και που έπεσε θύμα απάτης

Her News b