HerNews.gr
Ελλάδα

Βαρβάρα Κίρκη: «Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά αγάπησα τον Θέμη Αδαμαντίδη»

βαρβαρα κιρκη

Σε λυγμούς ξέσπασε στο τηλέφωνο η Βαρβάρα Κίρκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», και η οποία αναφέρθηκε στον ξυλοδαρμό της από τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Βαρβάρα Κίρκη: «Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλεια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα.

Βαρβαρα Κιρκη

Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε αρχικά η Βαρβάρα Κίρκη για να ολοκληρώσει: «Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ’ ότι μ’ αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο».

Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη

Η Βαρβάρα Κίρκη έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία, αλλά και αισθητικός, όμως το μόντελινγκ είναι εκείνο που την κέρδισε τελικά. Η Βαρβάρα Κίρκη είχε επίσης ξεχωρίσει στο «Super Deal» του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς ήταν ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι, ενώ έχει υπάρξει και παρουσιάστρια του High TV.

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο διάλογος του Πρωθυπουργού με τουρίστριες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Δεν τον αναγνώρισαν

Her News b

«Διαβάζω για τους άλλους»: Το πρωθυπουργικό γραφείο δίπλα στο έργο του οργανισμού

Her News

Μάτι: Η τραγική ιστορία της Μαργαρίτας που έκανε ασπίδα το κορμί της για το μωρό της

Her News