HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ευρυδίκη: “Με τον Γιώργο Θεοφάνους τον πρώτο χρόνο είχαμε σχέση δια αλληλογραφίας”

Ευρυδίκη

Η Ευρυδίκη έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και μάλιστα μίλησε για την πρώτη της γνωριμία με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ευρυδίκη

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή για τον Γιώργο Θεοφάνους και το γεγονός πως γνωρίστηκαν στην Κύπρο. Μάλιστα, η Ευρυδίκη πρόσθεσε:

“Τον γνώρισα στην Κύπρο. Ήταν στρατιώτης, εγώ έκανα έναν χρόνο μουσικά μαθήματα για να πάω στο Παρίσι. Τότε γνωριστήκαμε …α φτιάξαμε πριν φύγω για τις σπουδές. Εκείνος πήγε στην Αμερική, εγώ πήγα στο Παρίσι και τον πρώτο χρόνο είχαμε σχέση δια αλληλογραφίας. Γράφαμε κάθε μέρα. Έγραφα τα πάντα. Μου λείπουν εκείνα τα χρόνια που γράφαμε”.

Επίσης, η ίδια αναφέρθηκε στον αρραβώνα τους και δήλωσε ότι:

“Τους γονείς μου τους έπαιρνα τηλέφωνο μια φορά την εβδομάδα. Τώρα με τα κινητά, με τα viber και με όλα αυτά.  Κρατήσαμε λοιπόν τη σχέση με τον Γιώργο δια αλληλογραφίας! Φύγαμε τον Σεπτέμβριο, τα Χριστούγεννα βρεθήκαμε στην Κύπρο, όπου εγώ μέσα σε τρεις μήνες είχα πάρει δέκα κιλά και επιστρέφω πίσω και η πρώτη ατάκα του Γιώργου μόλις άνοιξε την πόρτα αντί να μου μου πει ‘αγάπη μου σε πεθύμησα’ ήταν ‘πως έγινε έτσι;’. Αυτό. Μετά επιστρέψαμε στα κανονικά μας. Η σχέση δια αλληλογραφίας κράτησε μέχρι τον Φεβρουάριο όπου είχαμε αρραβωνιαστεί”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα: Δείτε το νέο τρέιλερ του “I Love Σου Κου” στον ANT1

HerNews ka

Αποστολία Ζώη: «Φυτοζωούσα για 6 χρόνια όταν έχασα τους γονείς μου»

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δε γίνεται να είναι κάθε μέρα εδώ»

HerNews ka