HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπέττυ Μαγγίρα: Δείτε το νέο τρέιλερ του “I Love Σου Κου” στον ANT1

Η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες, καθώς η νέα της εκπομπή “I Love Σου Κου” στη νέα της “τηλεοπτική στέγη” τον ΑΝΤ1 ετοιμάζεται  να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23/9.

Η ανακοίνωση του καναλιού

“Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη και την Τζο Κουτσοκώστα, από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, με τη φρέσκια ματιά και τις μοναδικές ατάκες τους, θα κάνουν το τηλεοπτικό κοινό να αγαπήσει ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακα, σε ένα πρωινό ζωντανό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που θα τα έχει όλα!

Lifestyle θέματα, από την ελληνική και ξένη showbiz, αποκλειστικές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με ξεχωριστούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, θέματα επικαιρότητας και σχολιασμός με αστεία video για όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

Ο Νικόλας Καρβέλας, θα μαγειρεύει στην κουζίνα του «Ι love Σου Κου» νόστιμες, θρεπτικές, κλασικές και πρωτότυπες συνταγές για όλα τα γούστα.

Ο Σάββας Μπίτζας θα μας ενημερώνει για όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα, με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικά νέα. 

Η Λίτσα Πατέρα, κάθε Κυριακή, θα μυεί στον κόσμο των άστρων και θα μας δίνει προβλέψεις για κάθε ζώδιο, για να υποδεχόμαστε τη νέα εβδομάδα ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για ό,τι μπορεί να μάς επιφυλάσσει το μέλλον”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μελίνα Μακρή: “Κοιτούσα τον γιο μου και δε μπορούσα να τον αγγίξω. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα”

HerNewskl

Δώρα Τσαμπάζη: Για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη- «Νιώθω γεμάτη, προλάβαμε και τα είπαμε όλα»

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: “Να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να…. Δε μπορώ”

HerNewskl