HerNews.gr
DECORNEWS

Προετοίμασε το σπίτι σου για την άφιξη των καλεσμένων με αυτούς τους τρόπους

eksoxiko

Καλοκαιράκι είναι. Όλο και κάποιον θα έχουμε καλεσμένο στο σπίτι μας, είτε για να μείνει για διακοπές (αν αναφερόμαστε σε εξοχική κατοικία) ή απλώς για να μας επισκεφθεί, να περάσουμε όμορφα και γιατί όχι, αν δεν υπάρχουν υποχρεώσεις να τον φιλοξενήσουμε κιόλας. Πώς μπορούμε να φτιάξουμε το σπίτι μας σωστά για την άφιξη των καλεσμένων μας;

Υπάρχουν αυτοί οι συγκεκριμένοι τρόποι, με τους οποίους θα βγούμε ασπροπρόσωποι και το σπίτι μας θα είναι άψογο για την άφιξη των καλεσμένων μας, είτε εκείνοι μείνουν για ένα βράδυ, είτε για κάποιες ημέρες.

1. Δημιούργησε ένα lux δωμάτιο

Όταν λέμε lux, δεν σημαίνει να είναι πολυτελές αλλά να προσφέρεις στον καλεσμένο σου όσα θα χρειαζόσουν κι εσύ δημιουργώντας ένα όμορφο σκηνικό. Μέσα σε ένα καλαθάκι βάλε κάποια βασικά προϊόντα όπως σαπουνάκια, οδοντόκρεμα, οδοντόπαστα, μπατονέτες, σερβιέτες (αν έχεις καλεσμένη) και πετσέτες προσώπου! Επιπλέον, μπορείς να σημειώσεις σε ένα χαρτάκι τον κωδικό του wi-fi και να έχεις ένα μικρό κέρασμα πχ σοκολατάκια ή καραμέλες. Τέλος, έχε στο μπάνιο πετσέτες για σώμα, μαλλιά και πρόσωπο, plus 1 πιστολάκι.

mpanio

3. Βάλε στην κουζίνα προμήθειες

Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές αλλά είναι λογικό πως πρέπει να εξοπλίσεις την κουζίνα σου με το κάτι παραπάνω αν έχεις φιλοξενούμενους! Για αρχή, κάνε μια λίστα με το τι φαγητό θα ήθελες να μαγειρέψεις ώστε να είσαι προγραμματισμένη. Έπειτα συμπλήρωσε τη λίστα σου με κάποια βασικά όπως εμφιαλωμένο ή ανθρακούχο νερό, χυμό, ψωμί και υλικά του τοστ, κάποια φρούτα, δημητριακά, αυγά, γάλα, καφέ -αυτόν που πίνεις αλλά πάρε και κάποιες άλλες επιλογές για κρύο ή ζεστό ρόφημα. Τέλος φρόντισε να έχεις σνακ όπως κρακεράκια, ξηρούς καρπούς κλπ.

diakosmisi

4. Διακόσμησε με μικρές πινελιές το σπίτι

Ξεκίνα βάζοντας ένα όμορφο ριχτάρι στον καναπέ του σαλονιού. Δημιούργησε ατμόσφαιρα βάζοντας κεριά διάσπαρτα μέσα στον χώρο, παίξε με λουλούδια στην τραπεζαρία και πρόσθεσε αρωματικά στικς.

Χωρίς υπερβολές με μερικές μόνο δημιουργίες, το σπίτι μας είναι έτοιμο για την άφιξη των καλεσμένων μας.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Αξεσουάρ σχεδιασμένα αποκλειστικά για τα κατοικίδια μας

Her News

Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι: Είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις – Εδώ είναι 3 λόγοι

HerNews ka

Πως να καθαρίσετε αποτελεσματικά λιωμένο κερί από διάφορες επιφάνειες

HerNews ka