HerNews.gr
Ελλάδα

«Τουρισμός για Όλους»: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα

θαλασσα

Η πλατφόρμα tourism4all ανοίγει για αιτήσεις σήμερα Σάββατο (16/07) περίπου στις 12 το μεσημέρι, και θα παραμείνει ενεργή για πέντε ημέρες.

Σήμερα Σάββατο 16 Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα tourism4all ώστε να υποβάλλουν οι δικαιούχοι τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022.

Σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, όσοι λάβουν το e-voucher των 150 ευρώ θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τις διακοπές τους μέχρι και τον Ιούνιο του 2023. Το voucher των 150 ευρώ που δίνεται μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» μπορεί να εξαργυρωθεί σε κάθε τύπο καταλύματος, ακόμα και σε ακίνητο βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για ΑμεΑ που κληρώνονται ως δικαιούχοι η οικονομική ενίσχυση θα είναι αυξημένη και θα αγγίζει τα 200 ευρώ. Το ποσό του voucher θα πιστώνεται σε ψηφιακή χρεωστική κάρτα που θα εκδίδεται ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό από την τράπεζα του δικαιούχου.

Σκυρος

Όπως αναφέρεται και στο ΦΕΚ, σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού, με τη χορήγηση ενός ψηφιακού voucher ύψους 150 ευρώ, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε καταλύματα.

Ειδικώς για ΑμεΑ που κληρώνονται ως δικαιούχοι, καθώς και για κληρωθέντες δικαιούχους με τέκνα ΑΜΕΑ, η οικονομική ενίσχυση αυξάνεται στα 200 ευρώ. Το ποσό πιστώνεται σε ψηφιακή χρεωστική κάρτα, που εκδίδεται ειδικά για τον σκοπό αυτό από την τράπεζα.

Η αίτηση για το Pass του «Τουρισμός για Όλους» θα υποβάλλεται μέσω του vouchers.gov.gr, δηλαδή την εφαρμογή-«ομπρέλα» που στεγάζει το Power Pass και το Fuel Pass.

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Καταγγελίες για απουσία της Πυροσβεστικής από τη Μάνδρα – «Η κατάσταση είναι τραγική»

HerNews ka

Thylane Blondeau: Το ομορφότερο κορίτσι του πλανήτη βρίσκεται στη Μύκονο

Her News

Αδ. Γεωργιάδης: «Έως το τέλος του 2022 το πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τις τράπεζες»

Her News