HerNews.gr
Διεθνή

Χώρισε η Έμιλι Ρατακόφσκι: «Την απατούσε συνεχώς. Είναι αηδιαστικός. »

Τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο της, η Έμιλι Ρατακόφσκι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ καθώς την απατούσε. Το ζευγάρι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στο γάμο του το τελευταίο διάστημα, παρά τη γέννηση του παιδιού του το περασμένο έτος.

Η αιτία του χωρισμού, σύμφωνα με πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον είναι η απιστία του Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ. Συγκεκριμένα, οι απιστίες.

Η 31χρονη Έμιλι Ρατακόφσκι, η οποία έχει βρεθεί στις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τον 34χρονο σκηνοθέτη σύζυγό της, ο οποίος «κατηγορείται» ό,τι την απατούσε κατα συρροή. το περιοδικό «People» που επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον της Έμιλι είπε: «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Εμ. Είναι καλά. Είναι δυνατή και συγκεντρωμένη στον γιο της».

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν η Έμιλι Ρατακόφσκι, η οποία γέννησε τον γιο τους πριν από 16 μήνες, εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα της την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή απο το κοντινό περιβάλλον του μοντέλου δήλωσε στην Page Six: «Εκείνος την απάτησε. Είναι κατά συρροή απατεώνας. Είναι αηδιαστικός. Είναι ένα σκυλί».

Αναπολώντας την αντισυμβατική πρόταση γάμου του Σεμπάστιαν σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης, η Έμιλι είχε πει τότε: «Δεν είχε δαχτυλίδι, οπότε έλεγα, “Μμμ, όχι”».

«Μετά πήρε τον συνδετήρα με τον οποίο πληρώθηκε ο λογαριασμός του εστιατορίου και μου έφτιαξε ένα δαχτυλίδι, το οποίο το βρήκα πολύ ρομαντικό».
Αστειεύτηκε ότι το σκέφτηκε «για περίπου 30 δευτερόλεπτα» πριν πει το «ναι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Οι φωτογραφίες της από το λεύκωμα “Sex” βγαίνουν σε δημοπρασία μετά από 30 χρόνια!

HerNews ka

Γουίλ Σμιθ: «Το χαστούκι στα Όσκαρ θα επηρεάσει την επιτυχία της νέας μου ταινίας»

Her News b

Kris Jenner: Είναι η πιο πλούσια Kardashian; Αυτή είναι η τεράστια περιουσία της

HerNews ka