HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Οι φωτογραφίες της από το λεύκωμα “Sex” βγαίνουν σε δημοπρασία μετά από 30 χρόνια!

Ο Christie’s, ένας διάσημος οίκος δημοπρασιών «που εμπιστεύεται τις έμπειρες ζωντανές και διαδικτυακές δημοπρασίες του», ανακοίνωσε ότι εκτυπώσεις φωτογραφιών από το λεύκωμα “Sex” του 1992 της Madonna θα τεθούν σε δημοπρασία για πρώτη φορά.

«Ο οίκος Christie’s είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του στον εν εξελίξει εορτασμό επετείου που ξεκίνησε από την επανέκδοση της Madonna και του Saint Laurent του SEX , το βιβλίο φωτογραφίας του 1992 που ωθεί τα όρια των Madonna και Steven Meisel», αναφέρεται σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Christie’s .

«Στο πλαίσιο του έργου, ο οίκος Christie’s θα παρουσιάσει το Madonna x Meisel – “The Sex Photographs” σε μια δημοπρασία με περισσότερα από 40 έργα, ως εκδόσεις του ενός, σε ζωντανή πώληση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 6 Οκτωβρίου 2023», συνεχίζει η ανακοίνωση.

H Madonna γιόρτασε την ανακοίνωση μοιράζοντας αποσπάσματα από τις φωτογραφίες στο Instagram

Εξήγησε επίσης στη λεζάντα ότι τα έσοδα από τη δημοπρασία θα ωφελήσουν τη φιλανθρωπική της οργάνωση Raising Malawi , έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό «αφιερωμένο στον μετασχηματισμό της ζωής των παιδιών στο Μαλάουι μέσω της υγείας, της εκπαίδευσης και της κοινοτικής υποστήριξης».
Το coffee table book κυκλοφόρησε μια μέρα αφότου η Madonna κυκλοφόρησε το πέμπτο στούντιο άλμπουμ της Erotica τον Οκτώβριο του 1992. Πέρασε τρεις εβδομάδες στην κορυφή της λίστας των New York Times Best Seller. 

Το βιβλίο ξεκίνησε συζητήσεις για τη σεξουαλική αυτοέκφραση στη δεκαετία του ’90 και συχνά θεωρείται σημείο καμπής στην καριέρα της.

Νεότερα Άρθρα

Διπλή υπερπανσέληνος του Αυγούστου: Το σπάνιο φαινόμενο με το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» & «Μπλε Πανσέληνου»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα καταθέσει σε δίκη εναντίον βρετανικών ΜΜΕ

HerNews ka

ΗΠΑ: “Μην αφήνετε τα χρυσόψαρα σας σε λίμνες”

Her News