HerNews.gr
Διεθνή

Kris Jenner: Είναι η πιο πλούσια Kardashian; Αυτή είναι η τεράστια περιουσία της

Η δυναστεία των Kardashian-Jenner έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην ποπ κουλτούρα, με την επιρροή τους να εκτείνεται σε ολόκληρη την τηλεόραση, τη μόδα, τα καλλυντικά και όχι μόνο.

Μέσα στη λάμψη και τη γοητεία, το ερώτημα για το ποιος βασιλεύει ως η πλουσιότερη Kardashian έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των θαυμαστών και των παρατηρητών του κλάδου.

Με τη μητέρα της οικογένειας, Kris Jenner , να έχει μια σημαντική καθαρή περιουσία 170 εκατομμυρίων δολαρίων , θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί αν κατέχει το στέμμα της πλουσιότερης Kardashian.

Ωστόσο, η εμβάθυνση στην οικονομική αυτοκρατορία της οικογένειας αποκαλύπτει μια διαφορετική ιεραρχία πλούτου.Kris Jenner MasterClass: How to Sign UpΤο ταξίδι της Kris Jenner στην προβολή ξεκίνησε ως σύζυγος του Robert Kardashian, διάσημος για τον ρόλο του στην ομάδα υπεράσπισης του OJ Simpson.

Αξιοποιώντας τις διασυνδέσεις της και την οξυδερκή επιχειρηματική της δεινότητα, η Kris μπήκε στο τηλεοπτικό ριάλιτι, αδράττοντας την ευκαιρία να παρουσιάσει την καθημερινή ζωή της οικογένειάς της στο «Keeping Up with the Kardashians».

Αυτή η απόφαση αποδείχθηκε προσοδοφόρα, εκτοξεύοντας τη μάρκα Kardashian-Jenner σε πρωτοφανή ύψη φήμης και περιουσίας.

Πέρα από τη μικρή οθόνη, η Kris έχει διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιό της μέσω εγχειρημάτων όπως η Jenner Communications και συνεργασίες με τις κόρες της, συμπεριλαμβανομένης της ίδρυσης της KKW Beauty με την Kim Kardashian.The Kardashian-Jenner family tree: A definitive guide | The Independent

Ποια είναι η πιο πλούσια Kardashian;

Ενώ η συνεισφορά της στον πλούτο της οικογένειας είναι αναμφισβήτητη, είναι σαφές ότι οι πραγματικές δυνάμεις της αυτοκρατορίας των Kardashian βρίσκονται αλλού.

Ηγέτης της ομάδας δεν είναι άλλη από την Kim Kardashian , της οποίας η επιχειρηματική ικανότητα έχει ωθήσει την καθαρή της αξία σε εκπληκτικά ύψη.

Με μια περιουσία που υπολογίζεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια , η αυτοκρατορία της Kim εκτείνεται πολύ πέρα ​​από την τηλεοπτική πραγματικότητα, περιλαμβάνοντας εγχειρήματα όπως η SKIMS, η επωνυμία ρούχων και εσωρούχων της.

Από το μόντελινγκ έως τα επιχειρηματικά εγχειρήματα, η πολύπλευρη καριέρα της Kim έχει εδραιώσει τη θέση της ως μία από τις πλουσιότερες διασημότητες στον κόσμο.Ακολουθεί η Kylie Jenner , το μικρότερο αδερφάκι, της οποίας η αυτοκρατορία των καλλυντικών έχει εδραιώσει την ιδιότητά της ως δισεκατομμυριούχου.

Με καθαρή περιουσία 680 εκατομμυρίων δολαρίων , η επιρροή της Kylie ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια, καθιστώντας την μια τρομερή δύναμη στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας.

Ενώ η Kris Jenner κατέχει σημαντικό πλούτο, είναι προφανές ότι οι κόρες της την έχουν ξεπεράσει όσον αφορά την ατομική καθαρή αξία.

Η Kourtney Kardashian, η Khloé Kardashian και η Kendall Jenner διαθέτουν εντυπωσιακές περιουσίες, αλλά ωχριούν σε σύγκριση με τις οικονομικές αυτοκρατορίες που έχτισαν η Kim και η Kylie.

Στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του πλούτου των διασημοτήτων, η οικογένεια Kardashian-Jenner , που φέρεται να έχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια συνολικά, συνεχίζει να κυριαρχεί, με κάθε μέλος να χαράζει τη δική του θέση στον κόσμο της ψυχαγωγίας και της επιχειρηματικότητας.

Καθώς πλοηγούνται στην πολυπλοκότητα της φήμης και της περιουσίας, ένα πράγμα παραμένει σαφές: η κληρονομιά των Kardashian-Jenner απέχει πολύ από το να τελειώσει, με νέα εγχειρήματα και ευκαιρίες στον ορίζοντα.

Kourtney Kardashian: Δημοσίευσε φωτογραφία της με το θήλαστρο – «Έτσι είναι η ζωή»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kanye West: Θα δώσει στη δημοσιότητα βίντεο που ζητά συγγνώμη για τα αντισημιτικά σχόλια

HerNews ka

Celine Dion: Διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική ασθένεια- Ακυρώνεται η Ευρωπαϊκή της περιοδεία

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Η έκπληξη που δέχθηκε από τα παιδιά της όσο αναρρώνει

HerNews ka