HerNews.gr
Διεθνή

Λονδίνο: Νύφη έκανε οτοστόπ για να πάει στο γάμο της

Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε μια μέλλουσα νύφη στην καρδιά του Λονδίνου. Η οποία στην απελπισία της να φτάσει εγκαίρως στην εκκλησία αναγκάστηκε να κάνει οτοστόπ.

Και το περιστατικό είναι αληθινό αφού το κατέγραψε σε βίντεο στο TikTok ο Μαρκστίν Άνταμσον, ο ευγενικός άγνωστος που έσωσε τη νύφη.

Ο Άνταμσον οδηγούσε στο Λονδίνο για να συναντήσει τους φίλους του για φαγητό. Όταν εντόπισε την Αναστάζια Μεντβέντσκαγια με λευκό φόρεμα. Ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι της και πέπλο να δείχνει «μπερδεμένη και ταραγμένη». Όλα αυτά σε μια διάβαση πεζών, όπως έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Η ιστορία της νύφης- Είχε αργήσει 45 λεπτά, δεν έβρισκε ταξί

Άνοιξε την κάμερα του κινητού του, λοιπόν για να απαθανατίσει τη μοναδική αυτή στιγμή. Όταν η νύφη άρχισε να του κάνει νόημα και να του ζητάει να την πάει στην εκκλησία… Όπου περίμεναν ο γαμπρός και οι καλεσμένοι τους. «Όλοι, και κυρίως ο μέλλων σύζυγός της, την περίμεναν στο Holy Trinity Brompton» δήλωσε ο οδηγός.

Η Μεντβέντσκαγια εξήγησε πως προσπαθούσε να καλέσει ένα Uber για να πάει στην εκκλησία. Aλλά τρεις διαφορετικοί οδηγοί της εφαρμογής ακύρωσαν την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να αργήσει 45 λεπτά στον ίδιο της το γάμο. Ο Άνταμσον λοιπόν, δε δίστασε και είπε στη νύφη και άλλα δύο άτομα της γαμήλιας παρέας της να μπουν στο αυτοκίνητό του και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς την εκκλησία.

Οι τρεις τους κάθισαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ο Άνταμσον έστρεψε την κάμερα προς τη χαμογελαστή νύφη η οποία του είπε:

«Έχω αργήσει για την εκκλησία» ενώ επαναλαμβάνει την διεύθυνση της εκκλησίας η οποία απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και ζητά από τον οδηγό να βιαστεί.

Όπως είπε ο οδηγός, κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το αυτοκίνητο, έπιασαν την κουβέντα και έμαθε ο ένας για τη ζωή του άλλου.

«Στον σύντομο χρόνο που περάσαμε μαζί, συζητήσαμε αρκετά για τα πάντα και γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα. Έτσι, νέες φιλίες δημιουργήθηκαν».

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γαλλία: Σκάνδαλο υιοθετημένων «κλεμμένων παιδιών» – Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη

Her News

Χώρισε ο Tom Cruise: Το «μήλο της Έριδος» που διέλυσε τη σχέση του με την Elsina Khayrova

HerNews ka

Πάμελα Άντερσον: Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η καλύτερη σεξουαλική της εμπειρία

HerNews ka