HerNews.gr
Διεθνή

Πάμελα Άντερσον: Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η καλύτερη σεξουαλική της εμπειρία

Η Πάμελα Άντερσον ήταν ένα από τα σπουδαία sex icons της δεκαετίας του ’90, κυρίως για τον ρόλο της ως CJ Parker στη μνημονιακή σειρά «Baywatch», όντας στο εξώφυλλο όλων των περιοδικών και μια από τις πιο διάσημες προσωπικότητες της εποχής.

Τώρα, στα 56 της χρόνια, η Πάμελα Άντερσον συνεχίζει να δίνει λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή στο παρελθόν και στην αυτοβιογραφία της, η ηθοποιός μίλησε για αυτό που θεωρεί ότι είναι η καλύτερη εμπειρία της στο κρεβάτι, που είναι μια περίεργη και εκπληκτική ιστορία.

Η εμπειρία της Πάμελα Άντερσον

Σύμφωνα με τα δικά της λόγια στο βιβλίο της με τίτλο «Love, Pamela: A Memoir of Prose, Poetry, and Truth» που κυκλοφόρησε πέρυσι, η Άντερσον αναφέρει ότι η εμπειρία ήταν στο Μπουένος Άιρες με έναν 80χρονο Αργεντινό όταν εκείνη ήταν μόλις 20 ετών ήταν μια από τις πιο αισθησιακές εμπειρίες της ζωής της.

Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε για πρώτη φορά τον ρόκερ Τόμι Λι από το 1995 έως το 1998, στη συνέχεια στον μουσικό Κίντ Ροκ από το 2006 έως το 2007.

Αργότερα παντρεύτηκε δύο φορές με τον Ρικ Σάλομον, από το 2007 έως το 20008 και από το 2014 έως το 2015.

Ο άλλος σύζυγός της ήταν ο σωματοφύλακας Νταν Χέιχερστ, το 2020, αλλά κράτησε 13 μήνες και ο προαναφερόμενος Τζον Πίτερς.

Μάλιστα παρά τον σύντομο έγγαμο βίο τους, ο Τζον Πίτερς τρέφει μεγάλη αγάπη στην Άντερσον. Γι΄αυτό και δεν θα την ξεχάσει όταν έρθει η ώρα να συντάξει τη διαθήκη του.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε δηλώσεις του, θα της αφήσει 10 εκατομμύρια δολάρια «είτε τα χρειάζεται είτε όχι».

Πιο συγκεκριμένα, είπε στο Variety : «Θα αγαπώ για πάντα την Πάμελα, πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Στην πραγματικότητα, της άφησα 10 εκατομμύρια δολάρια στη διαθήκη μου» και πρόσθεσε: «Και δεν το ξέρει καν αυτό. Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Απλώς το λέω για πρώτη φορά».

Πάμελα Άντερσον: Την παντρεύτηκε για 12 ημέρες και της αφήνει 10 εκατ. δολάρια!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς γιορτάζεται η «Τσικνοπέμπτη» στο εξωτερικό;

Her News

Madonna: «Σφάζει με το γάντι» τους θαυμαστές που της έκαναν μήνυση για την καθυστερημένη έναρξη της συναυλίας

HerNews ka

Jada Pinkett Smith: Σπάει τη σιωπή της για τις κατηγορίες ότι ο Will Smith έκανε σεξ με τον Duane Martin

HerNews ka