HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου μιλά στο HerNews: «Ζούμε σε μια χώρα που ο ένοχος ζει σαν αθώος και ο αθώος ενοχικά»

Η Σοφία Μανωλάκου είναι αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια και τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε σε καθημερινές σειρές στο Mega.  Σήμερα είχαμε μαζί μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την υποκριτική και το metoo.  

Συνέντευξη στο HerNews και τη δημοσιογράφο Κέλλυ Βρανάκη. 

Που σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο; Βρίσκεσαι σε περιοδεία;

Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην παράσταση “Οι γείτονες από πάνω” του Cesc Gay σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα. Οι συνταξιδιώτες μου είναι οι Δημήτρης Σταρόβας, Γιώργος Κοψιδάς, Θάνος Μπίρκος. Και περιοδεύουμε σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ισπανικό έργο το οποίο καταπιάνεται με τις προσωπικές σχέσεις και νομίζω ότι όποιος την βλέπει ταυτίζεται με κάποιον από τους ήρωες.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Την συνειδητή απόφαση να ασχοληθώ με την υποκριτική την πήρα 20 χρόνων. Νωρίτερα με έλκυε η ιδέα, είχα μια πρώτη επαφή με συμμετοχή σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις σε σχολικό επίπεδο, αφού σπούδασα οικονομικά μετά κυνήγησα αυτό που πραγματικά ήθελα.

Ποια είναι η άποψη σου για το metoo που ξεκίνησε από τον χώρο του θεάτρου, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις;

Από την μια πλευρά χαίρομαι που αρχίζουν και ανοίγουν στόματα και τα θύματα βρίσκουν την δύναμη να μιλήσουν. Από την άλλη θλίβομαι με αυτά που ακούμε ότι συνέβησαν τόσα χρόνια και που σίγουρα ακόμα συμβαίνουν. Το ενθαρρυντικό είναι ότι ανοίχτηκε ένας δρόμος προς την κάθαρση της κοινωνίας και μακάρι να συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα της .

Το μόνο που με θλίβει- λόγο των τελευταίων εξελίξεων- είναι ότι συνειδητοποιώ πως ζούμε σε μια χώρα που ο ένοχος ζει σαν αθώος και ο αθώος πολίτης ενοχικά.

Έχεις μιλήσει ανοιχτά για ένα θέμα υγείας που είχες. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο. Τι θα τους έλεγες;

Ότι άσχημο μπορεί να συμβαίνει στην ζωή μας οφείλουμε να θυμόμαστε την δύναμη που έχουμε μέσα μας και να παλεύουμε. 

Θέλω να κλείσεις την συνέντευξη με όποιο μήνυμα θέλεις εσύ!

Ζούμε σε μια εποχή όπου η κοινωνία κάνει μια προσπάθεια να αλλάξει. Θα ευχηθώ να συνεχίσουμε να παλεύουμε για έναν πιο δίκαιο κόσμο που θα επικρατήσει η εν συναίσθηση και ο σεβασμός.

Ευχαριστούμε θερμά την ηθοποιό Σοφία Μανωλάκου για την συνέντευξη στο HerNews.

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ντέπυ Γκολεμά: «Η Βίκυ Καγιά είναι πάρα πολύ υπερεκτιμημένη»

Her News b

Μαντώ: Περιόρισα τα έξοδα μου, μόνο να φάμε και να πληρώσουμε ρεύμα

Her News

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δ. Αθηναίων με τον Κ. Μπακογιάννη, Νικόλας Γιατρομανωλάκης στο HerNews: «Δεν είδα ποτέ τις θέσεις που κατείχα ως λάφυρο ή αξίωμα, μόνο ως εργαλείο δουλειάς»

HerNews ka