HerNews.gr
Beauty

Beyonce: Κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ μετά από 6 χρόνια!

Beyoncé

H Βeyonce έκανε για ακόμη μια φορά την απόλυτη ανατροπή με το νέο της άλμπουμ και κυρίως με το single “Break My Soul”.

Beyoncé

Η Beyonce είχε προϊδεάσει πριν ένα μήνα ακριβώς για αυτήν την κίνηση στον μοναδικό κόσμο της showbiz  με προτότυπα μηνύματα και φυσικά μουσική που θα μας ξεσηκώσει/

Πιο συγκεκριμένα το τραγούδι της βασίλισσας της pop λέει πως:

“Μόλις παραιτήθηκα / Θα βρω νέο σκοπό / Με ξεθέωσαν καταραμένα / Δουλειά απ’ τις εννιά / Μέχρι μετά τις πέντε». Στίχοι που δεν μας ενθαρρύνουν να παρατήσουμε τη ζωή όπως την ξέρουμε ή να αποσυρθούμε σε κάποιο νησί και να ζούμε τρώγοντας ρίζες, αλλά να αναθεωρήσουμε τον τρόπο ζωής μας, κατευθύνοντάς τον προς πιο ευέλικτα μονοπάτια”.

Renaissance: Το αγαπημένο μας άλμπουμ

H  Queen Bee κυκλοφόρησε το ολοκληρωμένο της άλμπουμ και όλοι οι fans της δε μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους με τα τραγουδια του. Το τελευταίο της άλμπουμ ήταν το “Lemonade“.

Το νέο άλμπουμ της Beyonce με τίτλο “Renaissance” κυκλοφόρησε για να γίνει ξανά trend και να βγει πρώτο στα charts. Μάλιστα, η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: 

“Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα πράγματα κινούνταν. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κριτική. Ένα μέρος για να είμαι ελεύθερη από την τελειομανία και την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να φωνάξω, να απελευθερωθώ, να νιώσω την ελευθερία. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης”.

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Tα εντυπωσιακά hair looks της το μήνα του μέλιτος

HerNewskl

Sydney Sweeney: Έκανε το πιο ανοιξιάτικο girly μανικιούρ!

HerNewskl

Vanessa Hudgens: Υιοθέτησε την τάση του mermaid μανικιούρ

HerNewskl