HerNews.gr
Beauty

Vanessa Hudgens: Υιοθέτησε την τάση του mermaid μανικιούρ

Vanessa Hudgens

Η Vanessa Hudgens φαίνεται να έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στα εντυπωσιακά μανικιούρ. Κυρίως, δε, όταν πρόκειται για τα εξεζητημένα σχέδια της Zola Ganzorigt.

Vanessa Hudgens

Η προτίμηση της στα mermaid nails σε γαλάζια απόχρωση με ιριδίζον φινίρισμα δείχνει πως σίγουρα έχει μια λαμπερή και iconic αισθητική.

Η Zola Ganzorigt, με το ταλέντο της, φαίνεται να δημιουργεί πραγματικά μοναδικά και εντυπωσιακά μανικιούρ. Επίσης, φαίνεται να είναι πολύ ενδιαφέρον που περιποιείται τα νύχια διακεκριμένων προσωπικοτήτων όπως οι Kendall Jenner, Hailey Bieber και Sydney Sweeney.

Τα “mermaid nails” είναι ένα εντυπωσιακό σχέδιο μανικιούρ που εμπνέεται από τον μαγευτικό και μυθικό κόσμο των γοργόνων. Αυτό το στυλ περιλαμβάνει συνήθως λαμπερές αποχρώσεις του γαλάζιου, που αντικατοπτρίζουν τη λάμψη και την αίσθηση του ωκεανού.

Το ιριδίζον φινίρισμα προσθέτει μια παιχνιδιάρικη διάσταση, καθώς αντανακλά το φως με ποικίλες αποχρώσεις.

Vanessa Hudgens

Τα νύχια μπορεί να διακοσμηθούν με εξεζητημένα σχέδια που αναπαριστούν κοχύλια, άστρα, ή ακόμη και μικρά λευκά κύματα, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο μοναδικό nail look.

Επίσης, τα μοτίβα νυχιών της Vanessa Hudgens το 2023 αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για πολλούς λάτρεις του μανικιούρ. Η ηθοποιός επέλεξε εξεζητημένα σχέδια που αντικατοπτρίζουν το μοναδικό της στυλ και το πάθος για τον κόσμο της ομορφιάς.

Άλλο ένα εντυπωσιακό μοτίβο ήταν η προτίμηση για τα “stiletto nails”. Πρόκειται για νύχια με λεπτή και μακριά άκρη- τελείωμα. Έτσι, η ίδια επέλεξε μοναδικά σχέδια σε αυτό το σχήμα, δίνοντας έναν πιο chic και εντυπωσιακό χαρακτήρα στο μανικιούρ της.

Vanessa Hudgens για τον γάμο της: «Ξεπερνούσε τις προσδοκίες μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Soft goth make up: Η πιο χειμερινή τάση στο μακιγιάζ

HerNewskl

Ήλιος: Τι να κάνουμε όταν καιγόμαστε

Her News b

Μακριά μαλλιά: 10 πανέμορφα κουρέματα με layers

HerNewskl