HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«Ο κόσμος της θάλασσας»: Ανακαλύπτοντας κρυφές πτυχές του υποβρυχίου κόσμου

«Ο κόσμος της θάλασσας» είναι ένα βιβλίο με τις κρυφές πτυχές του υποβρυχίου κόσμου. Μέσα από 500 πραγματικές φωτογραφίες και κατατοπιστικά κείμενα, ο «Ο κόσμος της θάλασσας» ταξιδεύει τον αναγνώστη στον μαγικό της κόσμο.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίο, δείχνει ότι ο θαλάσσιος βυθός είναι κατοικία αμέτρητων ειδών ζώων και φυτών που χρωματίζουν και μεταμορφώνουν διαρκώς, σε ένα περιβάλλον γεμάτο ζωή.

Στόχος του βιβλίου αυτού, είναι ο αναγνώστης να γνωρίσει την θαλάσσια πανίδα και χλωρίδα. Παρουσιάζεται ένας μεγάλος αριθμός θαλάσσιων οργανισμών (οστεϊχθύες, χονδριχθύες, θαλάσσιες ανεμώνες, κεφαλόποδα, ασκίδια, δακτυλιοσκώληκες, φύκη, καρκινοειδή, σπόγγους, κοράλλια, μέδουσες, εχινόδερμα, θαλάσσια θηλαστικά και χελώνες) της Μεσογείου με πραγματικές εικόνες.

Πάνω από 500 φωτογραφίες που έχουν ληφθεί σε αυτόνομη και ελεύθερη κατάδυση, παρουσιάζονται μέσα από το βιβλίο «Ο κόσμος της θάλασσας».

Ακόμη θα ανακαλύψετε τα χαρακτηριστικά και τις συνήθειες τον πιο γνωστών θαλάσσιων οργανισμών.

Τέλος, το βιβλίο «Ο κόσμος της θάλασσας» θα αποτελέσει απαραίτητο βοήθημα για τους λάτρεις του υποβρύχιου κόσμου και για την αναγνώριση της θαλάσσιας ζωής.  Το βιβλίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε βιβλιοπωλεία και καταδυτικά κέντρα.

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή.
Αντρέ Ζιντ, 1869-1951, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1947

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όλα έτοιμα για την 11η γιορτή Ροδιού – 29 & 30 Οκτωβρίου στην Ερμιόνη

Her News

Wednesday: Και επίσημα στο Netflix η 2η σεζόν μετά τον ντόρο με τα δικαιώματα

Her News

Jennifer Lopez: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη γεμάτη δράση ταινία της “The Mother” στο Netflix

HerNews ka