HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Jennifer Lopez: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη γεμάτη δράση ταινία της “The Mother” στο Netflix

Η βραβευμένη τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός Jennifer Lopez, είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ και έχει αφήσει το στίγμα της στην ιστορία του κινηματογράφου με καλτ κλασικά έργα όπως το “Annaconda” και οι θαυμαστές αναμένουν σίγουρα την κυκλοφορία αυτής της νέας παραγωγής του Netflix στις 12 Μαΐου.

H πλοκή

Η Jennifer Lopez θα πρωταγωνιστήσει ως δολοφόνος που βγαίνει από την κρυψώνα για να προστατεύσει μια κόρη που άφησε πριν από χρόνια. Σύμφωνα με το Netflix, οι διώκτες της μπορεί να είναι επικίνδυνοι, αλλά αυτή η μοιραία γυναίκα είναι πολύ πιο θανατηφόρα από οποιαδήποτε άλλη, ειδικά όταν πρόκειται για την προστασία αυτών που αγαπά.

 Αν και η ταινία μπορεί να είναι γεμάτη δράση, το κοινό θα δει επίσης μια πιο ευάλωτη και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα της Lopez καθώς προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την κόρη της και να αναπληρώσει τον χρόνο που έχασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμπνευσμένη από το The Professional – μια κλασική ταινία κατασκοπείας του 1994 με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman – η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τη Niki Caro, η οποία εργάστηκε στο παρελθόν στη ζωντανή δράση Mulan της Disney, επομένως δεν είναι άγνωστη στους δυνατούς γυναικείους πρωταγωνιστές.

 Το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο περιλαμβάνουν τους συγγραφείς Misha Green και Peter Craig, την Lucy Paez ως την προαναφερθείσα κόρη και αρκετούς άλλους ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένου του Joseph Fiennes από το The Handmaid’s Tale.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 το Netflix κυκλοφόρησε ένα teaser trailer για την ταινία με λεζάντα, «Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από την αγάπη μιας μητέρας—και αυτοί οι δολοφόνοι πρόκειται να το μάθουν με τον δύσκολο τρόπο. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι η Μητέρα».

Παρακολουθήστε αυτό το teaser που ανεβάζει την αδρεναλίνη παρακάτω.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ζευγάρια: Τα 10 Ωραιότερα της Μικρής και της Μεγάλης οθόνης

Her News b

Beef: Παγκόσμια υστερία με τη νέα σειρά του Netflix! Γιατί δεν πρέπει να την χάσετε;

Her News b

The Swimmers Netflix: H ιστορία των αδελφών προσφύγων που βρέθηκαν στην Ελλάδα

HerNews ka