HerNews.gr
Ελλάδα

Ζίτσα: Κάταγμα στο πόδια και βαθιά τραύματα στο στέρνο φέρνει το μικρό γαϊδουράκι

Μεγάλα και βαθιά τα τραύματα που υπέστη το μικρό γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε στη Ζίτα από τον αντιδήμαρχος που αφέθηκε χθες ελεύθερος υπό όρους.

Το μικρό ζώο φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα, έχει εκτεταμμέμα και βαθιά τραύματα στο στέρνο από το σύρσιμο καθώς και σε όλο τον κορμό και τα άκρα, ενώ, έχει σοβαρό κάταγμα στο ένα του πόδι. Όπως σημειώνεται, για όλα αυτά λαμβάνει διπλή αντιβίωση.

Το γαϊδουράκι σύντομα θα μεταφερθεί στα Μέγαρα Αττικής «όπου θα λάβει όλη την φροντίδα που του αξίζει», αναφέρει.

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Κι.Δι.Ζω Ιωαννίνων, Ευαγγελία Κρυστάλλη με ανάρτησή της αναφέρθηκε στο γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε στη Ζίτσα:

Ενημέρωση για το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα το Σάββατο το απόγευμα στο χωριό Γραμμένο του δήμου Ζίτσας.

αστυνομια

Ράγισε η καρδιά μας στη θέα ενός ανήμπορου ζώου ξαπλωμένο στα άχυρα. Το γαϊδουράκι ζει με σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα, Έχει εκτεταμμένα και βαθιά τραύματα στο στέρνο από το σύρσιμο ,καθώς και σε όλο τον κορμό και τα άκρα, και έα πόδι με άσχημο κάταγμα. Για όλα αυτά τα τραύματα λαμβάνει διπλή αντιβίωση κ παυσίπονα. Είμαστε σε επικοινωνία με τους γιατρούς για να γίνει το καλύτερο για το άτυχο ζώο..

Επιπλέον δε. Έχει επιβεβαιωθεί από ιππίατρο πως οι πληγές που έχει στις φωτογραφίες (πληγές /εγκαύματα) όπως και το γαιδουράκι είναι ίδιες με αυτές του ζώου που σύρθηκε. Δεύτερον, τα σπλάχνα που βρέθηκαν ΔΕΝ έχουν καμία σχέση ούτε με αυτό το γαιδουράκι ούτε με κανένα ιπποειδές. Έχει γίνει επιβεβαίωση από κτηνίατρο και ιππίατρο. Έχει κατατεθεί αίτημα για αφαίρεση και με το καλό το γαϊδουράκι θα μεταφερθεί το συντομότερο δυνατόν στα Μέγαρα Αττικής όπου κ θα λάβει όλη την φροντίδα που του αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θάνος Πλεύρης – Υπ. Υγείας: «Οι περιορισμοί θα αρθούν από τα μέσα έως τα τέλη Μαρτίου, αν και δεν τελειώνει η πανδημία»

Her News b

Χτυπούν «καμπανάκι» οι Γερμανοί για μια «απολύτως θανατηφόρα μετάλλαξη» τον Σεπτέμβριο

Her News b

Η Ελλάδα αποχαιρετά και τον κυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ Στάθη Τσιτλακίδη

Her News b