HerNews.gr
Διεθνή

Mila Kunis: Το ψέμα που είπε για να κερδίσει έναν μεγάλο ρόλο!

H Mila Kunis μίλησε για όλα στο Vanity Fair για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη φήμη που επικρατούσε για έναν ρόλο που είχε.

Mila Kunis

Πιο συγκεκριμένα η Mila Kunis αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Jackie Burkhart στο That ’70s Show και εξομολογήθηκε πως είπε ψέματα τότε για την ηλικία της. Η Mila Kunis ήταν τότε 14 ετών αλλά είπε ψέμματα πως ήταν 18 για να καταφέρει να περάσει την οντισιόν. 

Mila Kunis

Πιο συγκεκριμένα η Mila Kunis αποκάλυψε πως:

“Υπάρχει μια φήμη ότι μπορεί να είπα ψέματα τότε για την ηλικία μου και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τώρα, ότι ναι, είπα ψέματα. Ωστόσο, πρέπει να υπογράψεις ένα συμβόλαιο πριν πιάσεις τη δουλειά, οπότε τους είπα ότι είμαι 14. Αλλά σε εκείνο το σημείο, οι δημιουργοί μου είπαν, Σε αγαπάμε τι μας νοιάζει; Ήταν η εποχή που μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά, έπαιζαν τα μικρότερα στους ρόλους τους και εγώ ήμουν στην ηλικία του χαρακτήρα.

Παρά την ηλικία μου είχα την ίδια αντιμετώπιση. Ο λόγος που δεν παίρνω ναρκωτικά ήταν επειδή κανείς στο σετ δεν το έκανε. Η τροχιά της καριέρας μου θα μπορούσε να ήταν διαφορετική αλλά το σετ ήταν ωραίο”. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

And Just Like That: Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν!

HerNewskl

Βρετανία: Ακόμη μία παράδοση σπάει ο βασιλιάς Κάρολος – Δεν θα πάει με τη χρυσή άμαξα στη στέψη του τον ερχόμενο Μάιο

HerNews ka

Ariana Grande: Εθεάθη ξανά χωρίς τη βέρα της στον τελικό του Wimbledon

HerNews ka