HerNews.gr
Αφιερώματα

Η τρικυμιώδης σχέση Καρόλου και Καμίλα και η «παρουσία» της Νταϊάνα που θα τους στοιχειώνει

Η ξαφνική γνωριμία Καρόλου και Καμίλα, οι μεγάλες δυσκολίες στον έρωτα τους, και η «παρουσία» της Νταϊάνα που θα τους στοιχειώνει για πολλά χρόνια.

Το ερωτικό «τρίγωνο» Καρόλου-Νταϊάνα-Καμίλα ήταν το μεγαλύτερο κουτσομπολιό και σκάνδαλο που ξέσπασε στον πλανήτη, στα τέλη του 20ου αιώνα. Ο Κάρολος και η Καμίλα γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1970 σε ένα αγώνα πόλο. Αμέσως υπήρξε αμοιβαία ερωτική έλξη μεταξύ τους.

Ο Άντριου, ο πρώτος σύζυγος της Καμίλα, δεν ήταν ποτέ πιστός σε εκείνην. Είχε κοιμηθεί με όλες σχεδόν τις φίλες της, ακόμη και με την πριγκίπισσα Άννα, αδελφή του Καρόλου.

Το 1981 ο Κάρολος παντρεύεται την Νταϊάνα. Ωστόσο, η Καμίλα δεν είχε βγει ποτέ από τη ζωή του. Και αυτό η Νταϊάνα το είχε καταλάβει. Το 1992 ξέσπασε τελικά το «Καμιλαgate».

Οι Βρετανοί, ιδιαίτερα αμέσως μετά το θάνατο της Νταϊάνα, μισούσαν την Καμίλα. Την ονόμαζαν «αντροχωρίστρα». Η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωνε ότι δεν ήθελε καμία σχέση μαζί της. Η αγωνία του Καρόλου ήταν μεγάλη.

Ο Κάρολος και η Καμίλα παντρευτήκαν τελικά το 2005 στο κάστρο του Γουΐνδσορ. Η Καμίλα φοβόταν να πάει στο γάμο και χρειάστηκε την εμψύχωση της αδελφής της για να κάνει το μεγάλο βήμα.

Η μυθική περιουσία του βασιλιά Καρόλου Γ’ – Τα 315 ακίνητα και τα κοσμήματα αξίας 4 δις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η μαγεία των δώρων κάτω από το δέντρο: Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι αγάπης και προσμονής

HerNews ka

6 Ιουλίου – Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού

Her News b

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η πολυτάραχη ζωή και οι κινηματογραφικές επιτυχίες

Her News