HerNews.gr
Ελλάδα

Ορεστιάδα: Πα-τέρας που βίαζε την 13χρονη κόρη του συνελήφθη μετά από έναν χρόνο

Άφαντος παρέμενε επί σχεδόν ένα χρόνο για τις δικαστικές αρχές ο 48χρονος Έλληνας από την Ορεστιάδα που φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο σώμα της ανήλικης κόρης του.

Ο 48χρονος άνδρας, συγκεκριμένα, επιχείρησε να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του, καθώς είχε φύγει από την Ορεστιάδα για να μην απολογηθεί στον ανακριτή για την υπόθεσή του.

αστυνομια

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν τυχαία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου είχε μετακομίσει μετά τις καταγγελίες σε βάρος του ότι ασελγούσε σε βάρος της 13χρονης κόρης του, οι οποίες είχαν υποβληθεί από πέρυσι στις αρμόδιες αρχές.

Από τότε και για σχεδόν ένα χρόνο ο άνδρας ήταν αδύνατον να εντοπιστεί, αν και του είχε ασκηθεί δίωξη για αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αιμομιξία.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούλιο ο ανακριτής Πρωτοδικών Ορεστιάδας είχε εκδώσει ένταλμα βίαιης προσαγωγής σε βάρος του 48χρονου, ο οποίος εξακολουθούσε να παραμένει άφαντος, ως την στιγμή που έκαναν δειγματοληπτικό έλεγχο οι αστυνομικοί.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και μετήχθη στην Ορεστιάδα προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Ο επικήδειος του γιού του Παύλου

HerNews ka

Σχολεία: Μέντορας, Ενδοσχολικός Συντονιστής, Όμιλοι – Με τρεις νέους θεσμούς ξεκινά η χρονιά

Her News b

Φωτιά στα Δερβενοχώρια: Συνεχείς ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα – Σε εξέλιξη πύρινο μέτωπο 15 χιλιομέτρων

HerNews ka